Techturkey Sitesine Yapılan Terbiyesizlik ???
Arkadaşlar nette dolanırken tesadüfen gördüm bu arkadaş uçmuş anladığım kadarıyla bir kişiye kızıp bütün hepimizi kendi forum sitesinde kötülemek de ne anlama geliyor
ben hem yazısını hemde linkini kopyalıyorum takdir sizin
Techturkey Sitesinin Yaptığı Terbiyesizlik
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gündür yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istedim. Benim aracım sahibinden de satılıklarda bilenler vardır. Mat siyah megane Rs(34BS8732). Ben aracın durumu ile ilgili kimseyi aldatmak veya kandırmanın peşinde değilim.Açıkca durumu yazmışım. Bunun üzerine geçen gün bir arkadaş takas teklifi yaptı aracıyla ve aracımla ilgili birtakım yorumların techturkey de olduğunu da ilave etti. Bende merak edip biraz araştırdım ki ne göreyim. Birisi nasıl bilirsiniz diye sormuş gerisi (özellikle bir arkadaş var gökhan_rs nikli) ne derdi var ise benim arabamla her soruya olumsuz bir şekilde yanıtlar vermiş. Yok 100 kişi gelmiş bakmış geri dönmüş yok araba gitmiyor vs... O sayfanın linklerini de atarım eğer sıkıntı olmazsa görebiliyor zaten herkes. Bir insan bilip bilmeden nasıl bu kadar çamur atar birşeye ben anlam veremiyorum. Tamam anladık hasar kaydı var arabanın eyvallah. Ama önündeki panjur orjinal değil diye hasar kaydı var diye arabanın motoru vs i bitik ni oluyor. Nasıl bir topluluk dur bu techturkey.
Ayrıca üye olup cevap hakkımı kullanmak istedim sonuç: üyeliğimi kabul etmiiyor arkadaşlar. ÇÜNKÜ bir arkadaşım vasıtasıyla Gökhan diye bir arkadaşa(tahminimce gökhan_rs nickli arkadaş) bu konu hakkında bahsettik. Bunun üzerine ne o gökhanla görüşmeyi yapan arkadaşımın üyeliği kabul ediliyor ne de benim. Ben 2 kez üyelik için başvuruda bulundum.
Bu konu hakkımda inanın canım çok sıkkın. Bu sanal alem bu kadar işbirlikçimi aslında ben birşey anlamadım. İnsanlar kendi menfaatleri uğruna tanımadıkları bilmedikleri şeyler hakkında nasıl ve ne şekilde bu cesareti kendilerinde görerek bu yaparlar. Sizlere ve birçok yere bu konu hakkında paylaşıp bu topluluğun gerçek yüzünü göstermek istiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.