-
Aston Martin DBS Carbon Black Fotoğraf Çekimleri
-
Dar alanda kısa paslaşmalar.
-
ingiliz tarzı düşesler lordlar kamarası bam başka bir dünya şu ingiliz araçları çekimlerde çok güzel olmuş ellerine sağlık..
-
-
tebrik ederim cok özel bir araba
-
Cok özel bi tasarımı var arabanın, ingiliz asaleti her yerinde var. Sahip olmak isterdim diger araçlardan daha cok.
-
Mert eline gözüne kadrajına kısaca herşeyine sağlık. araçlar ve fotolar şahane
-
Fotoğrafların üzerine ismini yazman hoş olmamış :)
-
Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum.
Fotoğrafların üstüne ismi keyfimden yazmıyorum ne yazık ki. Defalarca fotoğraflarım çalındı. Tek çözüm bu ne yazık ki. İmzalardan çok, fotoğraflara kanalize olmanızı tercih ederim.
-
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık... ben olsam her fotoya yazardım ismimi kocaman kocaman :)
-
Alıntı:
Mert Gundogdu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum.
Fotoğrafların üstüne ismi keyfimden yazmıyorum ne yazık ki. Defalarca fotoğraflarım çalındı. Tek çözüm bu ne yazık ki. İmzalardan çok, fotoğraflara kanalize olmanızı tercih ederim.
Objenin üzerine gelmeyecek şekilde yazmalısın bana kalırsa.İnternette fotoğrafların izinsiz paylaşılması kadar doğal birşey yok ne yazık ki , ama bence çözümü de bu değil. :)
-
son fotoğrafa kadar çok iyiydi ama son düzlükte AVENTADOR katletmiş ingilizi :)
-
Eline sağlık güzel fotoğraflar, imzan daha şefaf olursa göze daha az takılır.
-
Çekimler çok güzel,otomobile laf yok zaten.
Ellerinize sağlık.
-
Alıntı:
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı
Objenin üzerine gelmeyecek şekilde yazmalısın bana kalırsa.İnternette fotoğrafların izinsiz paylaşılması kadar doğal birşey yok ne yazık ki , ama bence çözümü de bu değil. :)
mümkün oldukça transparan ya da dikkat çeken noktaya koymamaya çalışıyorum. Ben bugüne kadar çok şey denedim ama en etkilisi bu olduğu için bununla devam ediyorum. Fikir ve önerilere herzaman açığım =)
Zaman ayırıp yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkürler.
-
-
imzayı bence bir dahakine hologram flagram tarzı yaparsan hem şık havalı olur hemde resim görülür hemde çalan isterse 5 takla atsın silemez :)
-
Elinize sağlık çok güzel kareler..
-
Hepsı bırbırınden guzel kareler lakın ilk foto mukemmel olmuş gerçekten ;)