arkadaşlar forumda aradım ama bitane buldum 100 tl den bahsediliyor.güvenilir ve güzel yapan varsa önerirmisiniz?
Printable View
arkadaşlar forumda aradım ama bitane buldum 100 tl den bahsediliyor.güvenilir ve güzel yapan varsa önerirmisiniz?
Eray Yümsel
Esnaf Eray yapar urunlerıde cok gzl yazar sımdı
müracat esnaf eray...dertsiz tasasız 1453 den bu güne güvenli ticaret:D
Hallederiz Ltd şti aş turizm inşaat'ın sahibidir Eray Yümsel güvenebilirsin . ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum 1 kere bişey gelmedi başıma :)
kesinlikle eray
ümraniyede bi yer var dukkanın adı app plaka diye sahibinden de dukkanları var 50tl ye yapıyorlar 2 adet muhursuz muhurlu 100tl olması lazm ısterseniz vernıkde attırabılırsınız daha parlak guzel gorunuyor biz 3-4 takım yaptırdık hiçbir sorun yasamadık öneririm
2 adet mühürsüz 40 tl pm atabilirsin bana
adddammsınız :D:D
ben mühürsüz yapmıyorum mühürlüyüde hallederiz kardeşim ne zaman istersen :) antalya ya devamlı gönderiyorum
mühürlü olursa başka bir işlem olmuyor değil mi polis-muayene vs sıkıntı çıkartmaz öyle mi ?
mühürlude sıkıntı olmaz istedğin gibide basarlar zaten çevremdeki herkesin aracına bastırdım ben buzaamana kadarda 1 polis demedi bu plaka ne diye
Eray abiye kaç adet plaka bastırttım sayısı belli değil, 1 kişide şikayetçi çıkmadı:) Güvenilir Esnaf:D
app plaka denince akla direk eray yumsel gelmeli :)
kesinlikle eray yümsel :D