arkadaşlar son günlerde yaptıran var mı
xenon farlar kış lastik gibi seyler için geri gönderilen varmı
bide panelvanlarda arka koltuk artık sorun değilmiş diye duydum sehir efsanesi mi gerçek mi....
veya baska sorunlarla karşılaşan var mı :)
Printable View
arkadaşlar son günlerde yaptıran var mı
xenon farlar kış lastik gibi seyler için geri gönderilen varmı
bide panelvanlarda arka koltuk artık sorun değilmiş diye duydum sehir efsanesi mi gerçek mi....
veya baska sorunlarla karşılaşan var mı :)
Xenon sıkıntı lastiklerle ilgili bi sorun yoık panelvanllarda arka koltuk sorun
xenonlu araba gecmıyor
ama dıs derınlgınız ıyı olması gerekıyor lastıkler ıcın
zaten gereklı tum bılgıler
TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları de yazıyor
mercekli far ise geçiyor diye biliyorum
lastikler kabak olmasın kafi. xenonda far yıkama ve mercekli kaldırmalı indirmeli varsa geçer. onun dışındakiler problem.
otomatik yükseklik ayarı olması lazım mercekle ilgisi yok.. daha geçen konusu vardı arkadaşın tekini farlarında xenon var diye bırakmışlar. eliniz yatkınsa xenonu çıkarmak 10 dakkalık iş.
Kaput ve tavan folyo kaplamada sıkıntı çıkartıyorlar mı acaba bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı:soru:?(not:folyo araç renginden farklı)
Xenon mercek olsa dahi otomatik yükseklik ayarına bakılıyor,
Kış lastiği şartı yok,
Kamyonetler kaç kişilik geçiyorsa o kadar koltuk olabilir, ruhsatta 4 kişi ise ve 4 kemer var ise geçer...
benim mercekler inip kalkmıyor ,nedeninide bilmiyorum geçmezmi yoksa hafif kusurlu yırtarmıyım..
o zaten otomatik yükseklik ayarı oluyor o yoksa geçemessiniz..
normal fara gerek yok xenonları bir elektrikçiye gidin 5 dakkada çıkarır.. kendiniz bile eliniz yatkınsa 10-15 dakkada çıkartırsınız.. takmasıda o kadar basit.
bu yaz otomatik far yükseklik ayarım olmadığından xenon sebebiyle ağır kusurla kalmıştım(mercekli farım bulunmakta)halojen ampul takıp geçmiştim.
geçen hafta arkadaşım golf 5 mercekli farlarla zenondan kaldı..