Ne güzeLdi değiLmi yasadıkLarımız ne güzeLdi,artık ne sen ne de ben buLamayız o yoLLarı..Bazen düşünüorum da Lastıkler de bitikti gaLiba diyorum,ikimizde çok yaktık LastikLeri.HatrLarmısın aksam oLur sLickLeri takardık sen farını acardın mahaLLe bembeyaz oLurdu,ummadık yere çarpar durup dururken patLArdık.GüzeL havaLarda piyasaya çıkardık heLe kar yagdımı drift yapardık seninLe..
Sen fiberden tampon yapardın,tampon catlayınca bidaha boyatırdın..Çok kızardın standart gezdiğime ve yayLarı kesmeme karısırdın uzun uzun zararLarını anLatırdın bana.Ara sıra motora girerdin dyno bi doğru çıkarırsa bi eksik çıkarırdı yani Bosch carLada anLasamazdın.Komsunun mustang'i vardı senin vtecLE kaLkaRDI körfeze giderdiniz ben cadde'de poLise yakaLanırdım.
Ara sıra arkdasLar geLirdi sohbet ederdik gazdan faLan konusurduk,benim trafık hıkayeLerim senin drag anıLarın bitmezdi.İLk tanıstıgımız günü hatırLarmısın die sorardın sen bana araba da ne wardı? Bende her seferinde hatırLamazdım,şimdi hatırLıyorum...Kırmızı bi kaLiper siyah bi kaput,17 jantLarın...Ve bir perşembe günü devir 11.000 ceviriodu ikimizde gazLıorduk çarpıstık önce sen yuuuh dedin ben yere düşen angeLLarı topLuordum göz göze geLdik ve basLadık.. Film gibi yani...
Son cezanı dün ödedim önemLi değiL,ben sana demiştim poLisLer topLuyor bak yine poLise yakaLanmışsın..BuraLarda da cevirme cok ama bagLı faLan değiLim bu sanzumanLa basım dertte,gaz işte,2 den 4 e çekiorum..Hepnizi çok özLedim =)
okumayanLar için tebessüm sebebi :)