Arkadaşlar forumdan tanıdığım dostlarım az çok yaptığım işi bilirler..hemen hepiniz bizim gibi çalışanlarla tanışmış ya da karşılaşmıştır..
Ben yaklaşık beş senedir eşimle beraber İzmir Rainbow' da çalışıyorum.Rainbow hatırlayacağınız gibi şu meşhur temizlik ve sağlık sistemi yani size göre bildiğiniz elektrik süpürgesi :) artık kendi ekibimi kuruyorum ve eleman almaya başladım.
İşte bu yüzden iş arayan parttime ya da fulltime eleman arıyorum.Yalnız bizler bildiğiniz ihlas gibi kapı kapı değil kaliteli referans ve bireysel randevu üzerine ciddi paralara çalışıyoruz..en azından izmir için..
Eğer içinizde ya da çevrenizde iş arayan varsa lütfen bana ulaşın tek istediğim prezantasyonu güçlü ve temiz titiz insanları bana yönlendirmeniz.bay bayan farketmez.
Bu arada tabii ki sigorta yemek gibi haklarınız mevcuttur..
İnanırsanız emeğinizin karşılığını gerçekten alacağınız,kazanımlarının çevrenize OHA dedirttiği bir meslek..
İşe başladığım bu süreçte promosyon ve bonuslar sayesinde neredeyse hiç elektroniğe cebimden para harcamadım diyebilirim..
Lütfen benimle irtibata geçin.aklınızdaki tüm soruları buradan ya da özelden sorabilirsiniz.
Umut SÜMER
0533 275 16 16