Arkadaşlar aracımın deposunu büyütmek istiyorum.Daha önce bunu yapan yada bilgisi olan var mı aramızda?Depo plastik mi aleminyum mu bu konudada bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Printable View
Arkadaşlar aracımın deposunu büyütmek istiyorum.Daha önce bunu yapan yada bilgisi olan var mı aramızda?Depo plastik mi aleminyum mu bu konudada bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
45 lt depo yetmıyormu sıze ?
yetmiyor ki bu yüzden büyütmek istiyorum :)
Harici yakıt tankı yaptırsanız...O işe yarar mı acaba..?
http://www.forgemotorsport.co.uk/ima...ts/FMEVOFT.jpg
http://www.pickuptrucks.com/trucks/I...ding/step4.jpg
v.s
İşin içinde kaçak benzin işi mi var :D
leb demeden leblebiyi anladınız arkadaşlar :D kaçak sayılmaz artık benzinin 5 liraya dayandığı dönemde 2.2 liraya almak
fotograftaki depolar biraz fazla profsyonel olmuş ve onlarla kapıdan geçmek imkansız :D ben varolan depoyu biraz daha büyütmek istiyorum max 80 litre
ozaman stepneyi söker oraya yaparsın depoyu, biri anlatmıştı mercedeslerin arka koltukların altından kesip komple depo yapıyolarmış orayı 100 küsür litre benzin alıyomus filan
Stepne yeri en güzeli, ben hesap etmiştim Audi A4 de yaklaşık 80 litrelik bir depo yapılabiliyor stepnenin olduğu yere :)
Sistem olarak da Surge tank şeklinde yapılırsa hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.. Yani yeni depoya bir pompa daha koyamanız güzel olur...
ben güristanda 145 litre benzin alan türk plakalı araç gördüm doğrudur.Stepne ne yazıkki dolu lpg deposu var orda (aracımı lpg de kullanmıyorum)
madem böyle bir düşünceniz var en mantıklısı stepne yerine custom bişeyler yapmak ? tabi bu ne kadar güvenli olur orası tartışılır.
devlet utansın... insanları nelere mecbur ediyolar yazık günah
inşallah yaparsınızda 1 araba daha eksilir bu fiyata yakıtı alan :)
Renault 21 alın yıkık bir concorde lpg iş görür 66 lt :D
Kesiyolar derken analı avratlı ne varsa paramparça arabada. Koltuk altları arka koltuk arkası stepne vs full depo. Kaçak benzin için kullanıyolar arabayı sadece. gümrükten gir çık şekli yani ..