-
Launch Control and Flat Foot Shifting
-
msuprada izle biraz :d
bu arada kanka araban çok güzelde imza kim ya :D:D
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
msuprada izle biraz :d
bu arada kanka araban çok güzelde imza kim ya :D:D
olm bizimki guce gore :D ole pata cata cuta deil :D
imzadaki insan "fanatik" sifatina uyan bi kisilik :)
-
Cahilligime Vur Neişe Yariyor Türkçe Meali Rica Etsem:)
-
Alıntı:
sülüman Nickli Üyeden Alıntı
Cahilligime Vur Neişe Yariyor Türkçe Meali Rica Etsem:)
kalkis yapacagin zaman debriyaja basip gaz verdiginde araba belirli bir psi basinc basmaya basliyor . icerden olan videoda boost saatine ve devre bakarsan net anlarsin . 4000 4500 arasi kesiciye girmis gibi yapip basinc veriyor. basincli bir sekilde kalkmani sagliyor .
-
hayırlı olsun, buarada jantları değiştirmeyi düşünüyormusun?
-
Tesekkür ederim. haykırlı olsun
-
Alıntı:
VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun, buarada jantları değiştirmeyi düşünüyormusun?
ben daha disina hic bisi yapmadim , jantlardan once yay felan almam lazim ama . yatior araba bu ara pek binmiyorum . yaza bi kac fikrim var onlarin dogrultusunda yapicam bisiler .
-
yay ve jant dışında pek bişey yapmamak lazım zaten bence, beyaz zaten çok güzel:)
-
Alıntı:
VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı
yay ve jant dışında pek bişey yapmamak lazım zaten bence, beyaz zaten çok güzel:)
disina dedigin gibi pek bisi yapmaya gerek yok yay , jant ,one lip , arkayada gusel bi difusor cok hos duruyo .
-
lanç kontrol bende istiyorum ilgililere duyurulur..bide mustafa o imzayı ben koysam atardın beni siteden valla...:D şakamaka adam serbest atışı kaçırıyor..hahhaah..:D :D
-
aylarca nissana kayan honda imzan vardi bisimi dedik :D
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
hem de mustafa gibi ağır Nissancıya ..
konuşma EmrEkin :D
-
çok fasla yapma lanç kontrolü:)
hayırlı olsun peak en fasla kaç görüyo?
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
haeuahuah tamam tamam...yannız lanç bende istiyorum..ilgili kişiye duyrulurr...:D
-
Ağır olmıcakmı bu wrx için.
-
Alıntı:
senna Nickli Üyeden Alıntı
çok fasla yapma lanç kontrolü:)
hayırlı olsun peak en fasla kaç görüyo?
ne hikmetse benim arabada peak olayi yok , sabit 1.1 az daha acarsam 1.2 vurur vurmaz ole kalior
Alıntı:
Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı
Ağır olmıcakmı bu wrx için.
dun 2 seneden beri 5. kalkisimi yaptim . denedim bi nasil olcak die , doldurdum bu sekilde kalkilirsa bence cok agir olabilir . asfalt burda cok tutuyor . patinajsiz direk ivmeli bir sekilde kalkti , hic boyle kalkmamistim simdiye kadar . herhalde 5 kere ust uste yapsam kirilir sanziman .
-
Biri seni çok rahatsız ederse yaparsın o zaman anca.:)Asfalttan değilde çok zorluyo İzmir asfaltında bile kırılır.:)