-
merhaba..
herkese merhaba..
bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine sitenize girdim ancak memnun kaldım :) inşallah devamlı takip edebilcek kadar vaktim olur..
buradaki birçok gibi bende arabaları düşünürken kafayı yiyen tiptenim..
ama ben kullanmanın ötesinde kendi üretimim şeyler yapma peşindeyim :) (ailecek makine mühendisi olmamızdan kaynaklanan bi hastalık aslında)
20 yaşındayım, kocaeli makine mühendisliğinde okuyorm, yakın zamanda babamın eski arabası olan opel ascona ile uğraşıyordum, daha sonra motora ilk adım olarak almamı tavsiye ettikleri honda CBR125im oldu ama pert olması çok uzun sürmedi, şuanda arabam yok ama arabama üreticeğim şeylerin planları üzerinde vakit harcıyorm :) kısa süre içinde eski amerikan tarzı bir araba almayı düşünüyorm (üzerinde oynamaya müsait olduklarından dolayı.)
model arabalar, uçaklar, tekneler genel olarak bütün kumandalı şeyler ile 10-15 senedir uğraşıyorm :) onun dışında elektronik ile oldukça ilgileniyorm, makine mühendisliğini hobby olarak yapıyorm..
odamda torna, freze v.b. var, siz düşünün ne kadar makine hastası olduğumu :)
-
Öncelikle hoşgeldin diyip ardından bu derece hastalığından dolayı geçmiş olsun diyorum :D
-
hoşgeldin keyifli forumlar
benim odamda seninkine yakın her yerde RC parçaları var :)
bende bazı parçaları el yapımı kullanıyorum kendi yaptığım bir çok RC parçası var :):)
-
teşekkür ederim :)
bende birçok şeyi yapıyorm ama modeller artık bi yere kadar :) artık gerçek arabada daha ciddi projeler yapmayı düşünüyorm..
-
-
iyi forumlar.ileride projelerinin tanıtımını gösterirsin inş.kolay gelsin:)
-
-
hoşgeldin keyifli forumlar