-
Honda Civic ES7, EG Si - Subaru Impreza Çekimleri
-
-
serhat'ım ellerine kollarına sağlık çok güzel oldu fotograflar maşallah hepsine.
-
Maşallah çok güzel fotoraflar :)
-
Maşallah serhat çekimlerde araçlarda başarılı :)
-
Ellerinize , emeğinize ve yüreğinize sağlık . Çekimlere ve araçlara Maşallah . Allah ; nazarlardan korusun ve kazasız , belasız günlerde kullanmak nasib etsin . Son olarak ; aramama cevap versen yada geri dönseydin 2 tane 15 plaka olabilirdi bu kare ' lerde ...
-
Maşallah bu üç güzel araçlara.
-
Alıntı:
otomania Nickli Üyeden Alıntı
serhat'ım ellerine kollarına sağlık çok güzel oldu fotograflar maşallah hepsine.
Eyvallah Eray'ım.:)
Alıntı:
Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel fotoraflar :)
Sağolun.:icon_tup:
Alıntı:
krscan Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah serhat çekimlerde araçlarda başarılı :)
Eyvallah İsmail.:) Bucak'ta da yapalım böyle birşey.:rolleyes:
Alıntı:
watchword Nickli Üyeden Alıntı
Ellerinize , emeğinize ve yüreğinize sağlık . Çekimlere ve araçlara Maşallah . Allah ; nazarlardan korusun ve kazasız , belasız günlerde kullanmak nasib etsin . Son olarak ; aramama cevap versen yada geri dönseydin 2 tane 15 plaka olabilirdi bu kare ' lerde ...
Murat'ım iyi dileklerin için sağolasın; Allah razı olsun.:) Dün aramadın, çaldırdın; dönecektim akabinde hemen arkasından birisi daha aradı ve telefonun şarjı bitti görüşme bitince. O yüzden dönemedim ama keşke çaldırmak yerine arasaymışsın be kardeşim.:o Her neyse; buradayız nasılsa ve yine yapacağız zaten bu tarz çekimler, elbette beraber yine çekim yaparız.:)
Alıntı:
ahmetaggun Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah bu üç güzel araçlara.
Sağolun; teşekkürler.:icon_tup:
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Murat'ım iyi dileklerin için sağolasın; Allah razı olsun.:) Dün aramadın, çaldırdın; dönecektim akabinde hemen arkasından birisi daha aradı ve telefonun şarjı bitti görüşme bitince. O yüzden dönemedim ama keşke çaldırmak yerine arasaymışsın be kardeşim.:o Her neyse; buradayız nasılsa ve yine yapacağız zaten bu tarz çekimler, elbette beraber yine çekim yaparız.:)
3 yada 4 kez telefon çaldı kardeşim . Cevap vermeyince , yoğun olduğunu düşündüm ve bu yoğunlukda rahatsız etmek istemedim ısrarcı davranarak :) . Sonrasında döneceğini düşündüm ve telefonum derin bi sessizliğe büründü :) . Neyse kardeşim , bugünde sana yakın bi yerlerdeyim . Şarjın varsa :) bi alo de , bi akşam programı yapalım :)
-
Masallah Serhat, eline koluna saglik kardesim, araclar desen zaten guzeller..
-
maşallah araçlara,çekimler için eline sağlık...
-
maşallah hepsine serhat ellerine sağlık güzel kareler yakaladın başarılarının devamını diliyorum :) yanlız benim araba 2007 model :)
-
Özellikle eg çok hoşuma gitti.
Elinize sağlık, maşallah tüm araçlara..
-
Maşallah hepsine. :) eray abi takmışsın egsozu hayırlı olsun.
-
Alıntı:
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah hepsine. :) eray abi takmışsın egsozu hayırlı olsun.
aynen ahmetm taktk :)
-
Alıntı:
Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Serhat, eline koluna saglik kardesim, araclar desen zaten guzeller..
Sağolasın Samet iyi dileklerin için. EG VTi ile de buluşalım; foto çekelim bir akşam.:)
Alıntı:
h.savas Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara,çekimler için eline sağlık...
Teşekkürler.:)
Alıntı:
baby benz Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hepsine serhat ellerine sağlık güzel kareler yakaladın başarılarının devamını diliyorum :) yanlız benim araba 2007 model :)
Sağol Hasan. Amatör bir şekilde devam foto işine.:) Aklımda '06 diye kalmış; yanlış kalmış demek ki.:rolleyes:
Alıntı:
Doğan- Nickli Üyeden Alıntı
Özellikle eg çok hoşuma gitti.
Elinize sağlık, maşallah tüm araçlara..
EG güzel. Birkaç detayla daha da güzel olacak.
Alıntı:
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah hepsine. :)
-
kazasız belasız maşallah araçlara çekimler gayet hoş
-
maşallah güzel arabalar ES7 biraz basılması lazım....
-
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız maşallah araçlara çekimler gayet hoş
Teşekkürler. Kendimce amatör olarak uğraşıyorum çekim işiyle.:)
Alıntı:
esinti Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel arabalar ES7 biraz basılması lazım....
Teşekkürler. Biraz daha basılması lazım görsel olarak katılıyorum ama şimdilik düşünmüyorum. Ancak jantlar değişince 1-2 cm daha düşebilir belki ön kısım. 4'lük yay var şu anda üzerinde.