anam benim araba :D hacı o filtreyi takmayaydin iyiydi :D maşallah dün geçe biraz daha iyiydi benim açımdan maşallah hepsine
sizin aracınızla rocco nun specleri yakın dimi ,,,yazılım egzoz filitre ?? ,,,gtc nin daha yakın gitmesini beklerdim aslında,,,merak ettiğim bi denemeydi 1.6t ve 1.4 tsi grubu :icon_tup: ...
araçların hepsine maaşallah ....
21-11-2012, 19:42
BthnKrkt
Astra fn2 ile yakin gitmemismiydi daha once herhangi bir degisiklik yapildimi acaba?
bende egzoz ve yazılım var sadece :) sonda 51 egzoz kesiyor biraz ses yapmasın diye hızdan biraz feragat ettik fn2 ile de böyle oluyor denemeniz nitekim şu haliyle ekstra filtre var birazda benden hafiftır beni 2 boy geçen fn2 ile aynı gidiyor şuan maşallahı var kesilmeden gidiyor
21-11-2012, 23:00
16EC813
2.videonun diyalekleri iyiymişş :D
22-11-2012, 08:27
BARR
Maaşallah çok güzel gitmiş Scirocco.
Benim anlamadığım yazılımlı 1.6T Astra ile böle giderken bu İnsginiacılar nasıl Sciroccoları şöle geçer böle geçer diye iddia edebiliyorlar anlamıyorum izlemiyorlarmı hiç acaba :D
22-11-2012, 11:56
cucu
maşşalllah mermi gibii:)
22-11-2012, 20:09
Semii
Alıntı:
ilker_ismail Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah güzel gidiyo rocco
Eyvallah :)
Alıntı:
the "K" Nickli Üyeden Alıntı
alçıpanla çeksen daha iyi görüntü alırdın bu neyy lannn!!
Eyvllah kanka :) mactaki kazmaligim icin tekrar ozur :)
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
sizin aracınızla rocco nun specleri yakın dimi ,,,yazılım egzoz filitre ?? ,,,gtc nin daha yakın gitmesini beklerdim aslında,,,merak ettiğim bi denemeydi 1.6t ve 1.4 tsi grubu :icon_tup: ...
araçların hepsine maaşallah ....
Eyvllah sinan gorurse yazar astra sahibi :)
Alıntı:
BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı
Astra fn2 ile yakin gitmemismiydi daha once herhangi bir degisiklik yapildimi acaba?
Olcum yapmadim hic.bence yol hesabi en dogrusu.suan 100 hp bile ciksa skinti yok :)
Alıntı:
CNK_16 Nickli Üyeden Alıntı
Roccoya ve tamerin saç kurutma mak. maşallah:)
Eyvllah kanka :)
Alıntı:
BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı
bende egzoz ve yazılım var sadece :) sonda 51 egzoz kesiyor biraz ses yapmasın diye hızdan biraz feragat ettik fn2 ile de böyle oluyor denemeniz nitekim şu haliyle ekstra filtre var birazda benden hafiftır beni 2 boy geçen fn2 ile aynı gidiyor şuan maşallahı var kesilmeden gidiyor
Sorulara cvp ver kanka :D
Alıntı:
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı
2.videonun diyalekleri iyiymişş :D
Baska iyi bisi yokmu dayi :D
Alıntı:
Bar35 Nickli Üyeden Alıntı
Maaşallah çok güzel gitmiş Scirocco.
Benim anlamadığım yazılımlı 1.6T Astra ile böle giderken bu İnsginiacılar nasıl Sciroccoları şöle geçer böle geçer diye iddia edebiliyorlar anlamıyorum izlemiyorlarmı hiç acaba :D
Insigniacilar baya inanmisti ama skinti buyk oldu gece sonunda :D
Alıntı:
cucu Nickli Üyeden Alıntı
maşşalllah mermi gibii:)
Eyvallah saol :)
22-11-2012, 20:17
Tholl-ga
ben bursadayken bu araçlar nerdeydi semiiiiii :D
maaşallah maaşallah
şu 50-150 ni ölç artık ameke :D
22-11-2012, 20:19
Semii
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
ben bursadayken bu araçlar nerdeydi semiiiiii :D
maaşallah maaşallah
şu 50-150 ni ölç artık ameke :D
Kanka sorma ya millet kayipti o gece :)
Bro adem abide olay zaman bulabilsek ortak bi vakit ilk isim olcum :)