bilgisayardan anlayan arkadaşlar yardım..
arkadaşlar benim bilgisayarımda yaptığım her hangi bir işlemi mouse tıklaması msn açılması wordde yazı yazılması vs vs her şeyi dakika dakika saniye saniye olarak karşı tarafa gönderen bi program varmı ?
bizim ders gördüğümüz bi program var dream virtual class 2007 die biz bunla derse giriyoruz hoca web camdan ders anlatıyo yazılar vs var..şimdi haftaya vizelerimiz var vizelerde bu programı çalıştırdığımız zaman bir daha kapayıp masaüstüne vs döndüğümüzü karşı pc görebiliyomu yani okul görebiliyomu bunu ?
derslerden hiç bişe anlamıyorum aklıma bi kaç kötü fikir geliyo ama karşı taraf bunu anlarmı onu merak edioyurm varmı böyle bişey birde yasalmı bu itiraz hakkımız yokmu ?
sene başından beri hazır olan sistemi değiştirdiler sene ortasında okuldan bazı arkadaşlar yök e ve mahkemeye vs gitcekler hiç olmayacak bişey çünkü tam sene ortasında program değiştirmek eğer böyle bişey varsa ve onlar benim pc de yaptığım şeyleri görebiliyosa her türlü yasal işlem ne varsa yapıcaz çünkü kişisel haklara saygısızlık bu belki pc de önemli bi işim var ??
ne diyosunuz bu işe varmı böyle bişey benim her yaptığım görülüyormu o sistemde ?