arkadslar topkapı cevızlıbag yakınlarnda orj cıvıc egz. olan warmı
aracım bağlandı. orj egsoz lazım bi kaç saatliğine
Printable View
arkadslar topkapı cevızlıbag yakınlarnda orj cıvıc egz. olan warmı
aracım bağlandı. orj egsoz lazım bi kaç saatliğine
anadolu yakası olsa yardımcı olurdum. abisi var benım.
Geçmiş olsun kardeşim :( bence cut out egzoz'a geç kafan rahat olur bundan sonra...
engin üzüldüm lan sameti ara ondan vardır buyuk ihtimal
nys saglık olsun abı
saol abi,bu aralar orj takılıyım bıraz kafa dınlıyım sonra yıne dewam :)
sametle star ın orda karsılastık,onda yoktu malesef.
Bende gelıyım emniyete dıe soylendı baya ama yok sen gelme fıla n dedık iyikide gelmedı.
cevzlıbag sanayıden bı cıktı, subaru wardı bızde dırek cevırmeye gırdık. polıs dırek egsoz warmı gaz ver fılan allah tan egsoz sokuktu muayne dolayısıyla,ama samete gelseydi kesin baglarlardı.
sonuc olarak aracı bugun cıkarttım ama Allah nası bılıyosa öyle yapsın ya.
çok ugrastırdılar bizi,emniyettekı lavuk masasında oturmuyo ya 2 saat onu bekledık, gelıyo cay ıcıyo sohbet edıyo, takmıyo.ordan cıktık, bi otopark soyledı, aracı bulana kadar canımız cıktı. egsoz sokuldugu dahil 3 adet resım + fatura istedıler. + aracıda gorceklermıs. son işlemler bugune yetsımedı, aracı tekrar p.tesi goturcem.
orj.egsozu da hakan abıden temın edıcem bu aksam.
hacı gel al benden
enginim geçmiş olsun...
Valla arabanmı var derdin var arkadaş bu memlekette
Geçmiş olsun Engin cim
arac baglanırken evraklar yoktu, evrk eksıklıgı + egsoz 226tl ceza.
10 tl otopark, 130 tl cekici parası, 2 saat kavga gürültüyle cekıcı parasını 100e düşürdük.
engin şavkide vardı diye biliyordum numarası yoktu bende ulaşamadım git al şavkiden ekzosu
hacı gecmş olsun ya samette bagajda vardı orj.egzos yardımcı olur
Kanka bende orjinal egzoz var neden demedin ben sende var saniyorum be abicim.
sagol knka akşama hakan abıden alıcam.olurda alamazsam sana gelırım.
sagol hacı tşkler.
abi sorma ya, gecen hafta gop tan dönerken bnm focus ta bi ses gelmıstı ya, direksiyon pompası cıktı + 1 tane hortumda catlak warmıs 1000-1200tl masraf cıktı :mad:
sagol hacı, sametle bugun starın orda karsılastık ama bişey soylemedı, yanında olsaydı söylerdi sanırım. :confused:
Geçmiş olsun :(
yine yazamadın bebe :D
bu arada orjinal egsozu ne zaman istersen benden alabilirsin @engean
hadi ya nasıl bozuldu ya direksiyon pompası oraya giderken bişi yok dönüşte ses var
Engin nazar var üzerinde bir kurşun döktür bence yada okut kendini hepsi üst üste gelmesi pek hayra alamet değil