Yorumsuz
JETTA TSI - YouTube
Printable View
Yorumsuz
JETTA TSI - YouTube
Hakikaten ''YORUMSUZ ''..
Ahahahaha :D Go Pro bozuk ondan sallıyor :D
fabrikadan özel nasıl çıkıyor motor onu anlamadım bende:)
Abi diğer araçların dbn'leri de varmı. Kürşat abinin pbox ile mi ölçtünüz. Bi ara benimkinide ölçelim.
ahahah abi çok keyifli olmuş video, ince ince giydirmişsin :D
Yapan arkadaşın hayal gücüne bayıldım :D.
Özgür adamsın. Başka da bir şey söylemiyorum.
Muahahaah bu ne len yarildim ya allah cezani vermesin ya harbiden bitirdin beni gece gece :)
Çok güzeldi tebrikler :D :icon_tup:
Güzel video olmuş :D
bol özgüvenli olmuş :) maşallah abi güzel aracın =)
Video süper olmuş :) Özgür eline sağlık, maşallah.
teşekkürler arkadaşlar.:)
bu arada dbn varsa alabiliriz. dün hakan biraz hayal kırıklığına uğradı.:)
gerçi çok iddialı konuşmamış ve tahmini değerlerinin ***** yer için olduğunu özellikle belirtmişti ama ben "19 saniye iyidir" deyince burun kıvırıyor, beğenmiyordu.
-1.95 eğimde 19.3 çıkartabildi.
***** sitede satış ilanını bekliyorum. :D. her an bi çılgınlık yapabilir. :D
Hakanın aracının 0-100 km si de 6.2 sn çıkmış sanırım, maşallah diyelim.
Valla öldürdün beni , video hazırlamış bi de üşenmedin , eline sağlık.
Dbn değerlerimi konusuna gelince evet biraz hayal kırıklığı oldu diyelim ama senin de dediğin gibi iddalı konuşmadık ama dbn ler olmadan hava uçusanlar *****.
Neyse şu an için 19.3 ne anlam ifade ediyor onu çözmeye çalışıyorum , 0-100 üm bayağı iyi çıkması güzel bir değer olmasına rağmen beni çok bağlamıyor aslında , hiç kalkış yapmadığım için , ama güzel bir değer neyse.
Ama bu dbn olayını tekrarlamak istiyorum atladığımız bir nokta kalmasın diye , ***** yerde ölçmek ve ordaki eğimin ne kadar olduğunu da görmek iyi olacaktır örnek oluşturması adına diyorum.
Teşekürler Kürşat dbn ler için...
http://g1211.hizliresim.com/13/t/g94mp.png
http://c1211.hizliresim.com/13/t/g94ns.png
Kürşat abi bi gün hacettepe köprüsü sonrasındaki -0.8 eğimde ölçelim en mantıklı orası sanki. Keşke günde orda ölçseymişsiniz.
Murat, h.tepe köprüsü sonrası ölçmek daha mantıklı ancak trafik yüzünden ciddi geç çıkmak lazım.
Hakan, rica ederim kardeş.