merhaba arkadaşlar..97 hb civic aracımdaki yayları çıkarıp coilspring takmayı düşünüyorum..ne gibi avantaj ve dez avantajları olur ve almayı düşündüğüm coilspringler sarı renk olması ne fark yaratır..
Printable View
merhaba arkadaşlar..97 hb civic aracımdaki yayları çıkarıp coilspring takmayı düşünüyorum..ne gibi avantaj ve dez avantajları olur ve almayı düşündüğüm coilspringler sarı renk olması ne fark yaratır..
çok güvenli ve konforlu olmadığını biliyorum ayrıca yol tutuşu da zayıf daha detaylı bilgiyi uzun süre kullanan arkadaşlar verecektir
bence kullan kendı tecrübelerini kendın edin çok pahalı birsey degil
Amaç sadece ama sadece istenilen seviyeye düşürmekse, yol tutuş, konfor, güvenlik aranmıyorsa ancak tercih edilebilir. Eibach yaylı ground control ve megan racing coil springleri bunun dışında bırakıyorum çünkü onlar da zaten coilover kit parası...
ne çok iyi ne çok kötü orta dereceli ben kesik yaydan sonra taktım kesık yaydan ıyı ama:)
ozelden ulasirsaniz yardimci olmaya calisayim :)
ground control TAVSİYE EDERİM GERCEKTEN HARİKALAR İNŞ. YAKINDA KONİDE ALICAM İKİSİNİN UYUMU COK DAHA İYİ OLDUGUNU OKUDUM.
coil springs takacaksanı aracınızın amortisörlerine de işlem yaptırmalısınız yoksa ne konfor ne de yol tutuş olmaz aracınızda..
coilspring alacaksan eğer altındaki ayar aparatını kullan sadece, coil sprin yayları çok sert belli bir süre sonra anası ağlıyor arabanın her yerinden ses gelmeye başlıyor. amortisöre ayar zımbırtısını geçirince üstüne yine elinde olan 5 cm lik fk yayları tak. istediğin zaman kaldırırsın indirirsin vesselam. fk yayla ayar aparatını kullanırken ne gibi zorluğu olur dersen sadece aracı indirip kaldırırken yay pres yapacağı için biraz zorlanırsın. onun dışında coilspringin kendi yayından daha fazla konforun olacağı kesin.