-
2012 Hyundai JP Edition Veloster Concept Takata
-
bir aracın konseptini bile dandik yapmayı başarmışlar.
-
Rengini 1, tipini 5 kere ya... Daha ne kadar çirkin olabilirdi acaba ?
-
su aracın sag kapı cercevelerını insan siyah yaparda camla butun durur sırıtmaz
genel olarak basarılı ama begendim
-
bitek ben beğendim herhalde amk spor gazetesi
-
Asimetrik araba sag tarafta kapı var solda yok. Kapı olmayan tarafın yandan görüntüsü dısında ben beğendim diyebilirim. Özellikle onden cok iyi
-
vallahi ben de çok beğendim :D renk felaket ama cidden. 10. fotoğrafta arkada üstte duran genesisin kırmızısında olsaymış buraya kötü yorum gelmezdi bence :D
-
arka tampon tasarımı arbaya göre çok kaba duruyo agrasif yapalım derken püresini çıkarmışlar :D
kapı olayı çok mantıksız hatta çok saçma bencede
bagajdaki woofer ise çok gereksiz bi ayrıntı maksat özellik olarak koyulmuş gibi duruyo
koltuklarına bittim tasarımı vs. 10 numara hakkını yememek lazım :)
-
Renk dışında bence araba çok güzel :)
-
hayır günlük satılan araç olsa bende beğenicem. ama konsept dediğin konsept gibi bir araç olur. örneğin renonun konsept araçları bile buna milyon kere takar. takla attırır altından üstünden her yerinden geçer.
sanki hondaya mugen kit takmışlar. sonrada bize konsept diye yutturmaya çalışmışlar gibi bir araç.
hayır ticari kangoda arkada tek kapı olunca anlıyoruzda :D konsept araç yapıp sağ arka camla sol arka camın çok farklı olması. bi tarafta kapı var bi tarafta kapı yok. sanki minibüs :D
-
bir ben çok beğendim sanırım :D renk az daha koyu olsaymış sütaş takatası daha tatlı olmazmıydı :)
-
konsept degilki gunluk satiliyor. Bu sadece gunluk satilan arabanin bir versiyonu. ben cok begeniyorum bunlari. 1.6 dizel getirseler turkiyeye proceedin yuzune bakilmaz.
-
Valla ben çok beğendim :) hatta bayıldım :D
-
Veloster'i ben çok beğeniyorum, Türkiye'ye gelmiyecek herhalde..
-
-
kim lan bu tasarımcı
ds4 racing
bravo tjet konsept
şimdide hyundai mi
hepsine aynı ızgarayı koymak sorunda mı
-
renk hariç beğendim valla güzel olmuş
-
Nissan Juke"un yandan yemisi.. bu ne la boyle
-
bi ben beğendim galiba...spor gazetesi...