beyler yrn ft plakalı si sahıbı ferhatla ıstanbula gelıyorum arac bakıcam bana orda boş zamanı vaktı olan bırı varsa yardım ederse sevınırım hiç biyer bılmıyorum bırkaç araba var bostancıda otaraflrda arabayı baktırabılcegımız bıyer varsa
Printable View
beyler yrn ft plakalı si sahıbı ferhatla ıstanbula gelıyorum arac bakıcam bana orda boş zamanı vaktı olan bırı varsa yardım ederse sevınırım hiç biyer bılmıyorum bırkaç araba var bostancıda otaraflrda arabayı baktırabılcegımız bıyer varsa
Ben bostancıdayım mağazaya gelin çay içelim :) Ama çıkmam zor benim.
0532 636 65 93
taamam araba gosterebılcegımız bıyer varmı???
Gokan zaten Mustafa'ların magazanın 5dakika ilerisi Bostancı Sanayi:D sanslısn yani..Olmadı Mantar'a filan goturursunuz:)
http://www.sahibinden.com/136000_km_...XQQdisplayitem
ya kısmetse anlaşırsam bunu alcam vts bakıyorum hepsı bıtık başıma bela acmak ıstemıyorum aılemde bınıcek askerım zaten 5 ay sonra cıvıc bu hoş bostanıcdaymış aradım orda gostercem mechanıck arkdaşı ararım
gel bakalım copcop tiki hallederiz
mechanıck de ne fenaymış :)
Honda ,Nissan,Pejo -Citroen -Renault gösterebileceğimiz 3 farklı servis var tanıdığım.Sen önce mağazaya gel.Burda plan yaparız.
tesekkur ederım mustafa abey:P
benım evımın orda bu araba. yaw. benım bıldıgım bı kazası yok. en son bı bayan kulanıodu.
ugrıcam yanınıza mınıksler
Offf offff çok iyi beyaz beyaz.
hayırlısı işallah kısmet
Gökhan bunu kaçırma al ve dön bu sefer süper araç ;)
Hayırlısı olsun gökan, bu sefer alır gidersin inş. :)
Hayırlısı olsun insallah :)
bencede km çpk ama olur okadar teızse al gıtsın hem beyaz hem sunrofda yok süper
Güzel araba GÖKHAN AL HONDA HAYAT ONDA :) yarın mustafanın yanına gidince ara bende gelirim oraya yakışıklım
yakışıklım mı zuahahahahaha
işim olmasa bende beraber gidicektik ama ksmet.
kanka ya o mavi vts yi kap gel yada civic i arabasız dönme iZMiRe hakkımı helal etmem başımın etini yion hergün gına geldi :D:D:D