-
E46 m3 cabrio
Herkeze selamlar
Arkadaşlar bir çoğunuzun tanıdıgı üzere metalik gri olan araç rengimi çok beğenerek kullanmama ramen farklılık amacıyla rengini kaplatma düşüncesindeyim :) Kaşıntı tuttu
Tercih ettiğim renkler arasında fikrinizi almak istiyorum.
1.Kendi rengi kalsın
2.Mavi
3.Kırmızı
4.Füme
http://e1212.hizliresim.com/14/g/gwlml.jpg
-
2 Diyorum ben mavi bi başka oluyo özellikle estroil gibi bi renk seçilirse tadından yenmez :)
-
Laguna Seca Blue abi baska renk dusunme
-
-
bence kendi rengi kalsın hatta içide gri renk olsa süper olurmuş...
http://i96.photobucket.com/albums/l1...s/DSC03343.jpg
Hatta bir aralar sahibinden de bir tane coupe m3 vardı çok beyenmiştim dışı gri içide gri ve maun koyu renk kaplıydı kurşun gibi duruyordu araba.
-
kendı rengı kalsın kesınlıkle kurcalama..bence.. ön cam dahil flim o zamn grisi güzel cıkar
-
Aslında rengin çok ıyı..M3 tede az vardır bu renkten..Sana tavsiyem bu rengi bozmaman,Fakat illa değişecem der isen Phoenıx sarısına kaplatmanı tavsiye ederim :)
-
Bende kendi renginden yana oy kullanıyorum.
Farklılık istersen jantlarda değişikliğe gidebilirsin.
-
Odun kabve gibi bir renk ile 5. sık diyorum:)
Yeni bmw lerde odun kahve gibi bir renk var. O renk derim ben
-
Bence kendi rengi kalsın zaten yeterince özel. Ama illa değişecek diyorsanız bence füme olsun çok çok iyi duruyor coupede.
-
1- kırmızı imola gibi durmıcağı için güzel olmaz
2- fümeyi geç abi heryer mat füme kaynıyo
3- laguna seca ya çok yakın bi renk vardı folyocars ta bence kaplatıcaksan öyle birşey olabilir
4- bana kalsa orjinal rengi kalsın bas cilanı geç karşısına bi sigara yak otur izle :)
-
Renk yerine csl jant alsaniz daha fena olur :)
-
bence renk guzel sadece on bobrekler ve su yanlardakı crom yerlerı mat sıyah yap cok havası degısır tavanda sıyah zaten
-
Bordo m3 te cok degisik duruyor .
-
kesinlike orjinal kalsın , mazallah kaplamadan çıkartınca aracı boya vs isterse ne olucak ? :(
-
-
Murat bey daha özgün düşünmemizi öneririm. Mesela çok özel bir bronz kahverengi, çok özel bir military blue. Military green. Araç iç rengi ile bir kombine yapın. Aklınızdaki renklerden iç konsol ve derileri dahil Plasti–dip ile kaplayalım. Canınız sıkılırsa kendiniz dahi orjinale yarım saatte dönersiniz.
Plasti–dip katılabilir ve özel renk elde edilebilir
-
bence orj. kalsın çokta güzel duruyor araç maşallah
-
Orj kalsın bence. Ben ısınamadım bu kaplama işine.