-
34 et 3993 jetta ilk alındığı günden beri.ve son hali :)
-
Çok güzel olmuş diğer konu gibi sonu hüzünlü olmamıs :)
maşallah
-
Maşallah kaplama cok yakısmıs yalnız stoplardajı folyo olmasa cok daha ıyı olur olur bırda tampondakı krom cıtayıda sıyaha kaplarsanız dahada sık olucaktır.
-
aşk bir sabun ise köpürt beni pakizeeee :D mşallh kazasz belasz kankaa
-
Masallah cok guzel olmus kazasız belasız :)
-
maşallah çok güzel duruyor
-
Maşallah.
Geçen ben gördüm bu aracı ama nerede olduğunu tam olarak çıkartamadım heralde tem konutların ordaydı :) Stoplar bu kadar koyutonda durmuyordu.
-
Maşallah güzel dokunuşlar kaplama konusu haricinde :)
Bu arada farları kararttınız mı ? Sinyallerin yanlarındaki boşluğu delerek mi kullandınız ?
-
-
stoplar resimlerde açıkcası pek güzel durmuyo.ama normalde bagaj üstü spoiler ve tampondaki siyah plastik piano black olduğu için güzel duruyo stoplar.
farları önce filmle kapladık pek içime sinmedi sonra söküp boyadık sinyalleride mecbur delikle yaptık
-
Maşallah güzel duruyor :) Bigün 2 tane jetta fotoğraf çekelim :)
-
eyv.Allah razı olsun :) çekelim sıkıntı yok :)
-
Maşallah. Çok güzel olmuş. Bence yapılacaklar listesine OEM mercekli farı da ekleyin. Önü tam anlamıyla GTI görünüm olsun.:)
-
maşallah ilk ve son hali arasında bayağı bir fark var Allah kaza bela vermesın
-
-
maaşallah yusuf on numara olmuş valla..kendimi yine tutuyorum zar zor:))
bu arada yaylar süper oldu tam kıvamında çok şükür...
-
Eyv.saolun mercekli far aslinda pek hosuma gitmiyo israrla tak diyolar ama bakalim hayirlisi
-
Eyv.haci abi yaylarin hayrini gormussundur umarim :) gerek basiklik gerej yol tutus ;)
-
bayılıyorum bu renge ellerine gözlerine sağlık çok güzel olmuş. bu arada parana bereket :)