2000 1,8T 210hp Ailevi sebeplerden ötürü son fıyat.
slm
araca hakkinda bilgisi olan varmi simdiden tesekkurler
Printable View
2000 1,8T 210hp Ailevi sebeplerden ötürü son fıyat.
slm
araca hakkinda bilgisi olan varmi simdiden tesekkurler
3-4 sene once caddede goruyordum 60 yaslarinda bir amca kullaniyordu. O zamanlar cok temiz duruyordu hatta ciddi rakama satilikti ama su anki hali hic diri durmuyor.
kapının önünde duruyor görüyorum hergün neredeyse temiz duruyor ?
araca bakmaya gidicektim sabah koprude denk geldi aradim hemen yolun kenarinda baktim resimlerde gercekten berbat duruyor ici disi piril piril hatta ilandaki araba bu olamaz diye ikilemde bile kaldim :) gecmisini merak ediyorum 160k suan s3 sonucta korkutuyor beni anlastik sayilir adamla yarin dogusa goturucez ama son bi kez buraya sormak istedim belki araci taniyam vardir diye
Makinadir yakisir yasinim bitir işi
bende suadiye de gördüm aracı temiz görünüyodu ama aynı araçmı emin değilm
Resimler yaniltici olabiliyor. Km 1.8t icin yuksek bir km degil ( orj ise eger ) . Forumda HKN ( Hakan ) var vag uzerine calisiyor yillardir. Onun verdigi irtibat bilgileri sayesinde kac kere pert arac almanin esiginden donmustum . Istersen pm at elinden geleni yapar.
O amcanın kullandıgı sarıyı ben aldım :) o bahsettiğiniz sarı ilanlara hiç düşmedi :) ayrıca aracın sahibi 67 yasında teyze :)
Aynen tr nin en temizi diyebilirim ilk sahiplerinden aldi can yakisir kardesime masallah
sarı gızımız tertemiz maşallah yakışır kötüden sonra ilaç olucağına eminiz :)
Yakışır bro sana, renkte on numero ;)
O sarıyı Kozyatağı'nda görmüştüm, bayağı orijinal duruyordu. Kazasız belasız.
:)
ben bu beylikdüzündeki arabaya baktım. dediği gibi tavanda falan boya yok bel altında boyası var. değişeni darbesi de yok biz fark edemedik. motoru güzel debriyaj yeni yürüyeni falan sessiz içi koltukları tavanı göğsü bagajı falan çok temiz. Boyası da bize göre işçiliği tonu falan çok iyiydi öyle resimlerdeki gibi soluk değil daha tatlı koyu sarı.
Almamamın sebebi gidişi beni hiç ama hiç tatmin etmedi turbosuna baktırmak gerekir diye düşünüyorum.