Geçen Hafta güzel bir Rolling gecesi oldu zevkli bayagı eglenceliydi temizce bitti.
Baktım kimse konu açmadı ben açayım bendekileri atayım dedim elinde olanlarda konu altına yukleyebilirler bolca Rolling oldu.
Tum rollingler Teke tek oldu o bakımdan araç içi video malesef yok.
Kufurler için K.bakmayın lütfen iyi seyirler...
Gecenin en merak edilen yarışı Evotech stg2 ile Revo stg2 ye geçen Roccolar oldu.
Yeni Stage 2 Revo Roccoyu bayagı değiştirmiş tebrikler. Yaklaşık 1 Ay önce Evotech Stg2 Rocco Revo Stg1 Rocco denemesi Eşit gidiyordu araçlar: http://www.techturkey.com/forum/vide...ge-2-revo.html
Zu rocco = Evotech stage 2,milltekcatback custom garaj DP egzoz,itg filtre,forge dump valve,ngk iridium buji -LPG kiti sökük Cam tavan yok
Vv rocco = Revo stage 2,milltek turboback egzoz,itg filtre,forge dump valve,ngk iridium buji Forge Cooler- Cam tavan var sürücülerin kilo farkıyla beraber 50 60 KG daha ağır
Revo stage2 Scirocco Manuel vs Revo stage2 İbiza Cupra DSG
Cupra 2 kişi Rocco 1 kişi ağırlıklar eşit gibi Rocco arkamdan ayrılmıyor sis nedeniyle 210 da bırakmasak Yanıma gelicek gibiydi sanki
bizim videolarda olsaymış. :) maşallah araçlara...
cem böyle bir gece oluyor seyirci etabında oluyorsun ayıp yani hakkını ver arabanın
MAŞŞALLAH TÜM ARAÇLARA
03-01-2013, 15:12
CeM öZeR
Alıntı:
SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı
cem böyle bir gece oluyor seyirci etabında oluyorsun ayıp yani hakkını ver arabanın
MAŞŞALLAH TÜM ARAÇLARA
Kanka ben o gün denemek isteyen herkesle denedim. O gün rollden önce en hızlı tsi belli olsun diye konuşmalarımız oldu. Neticedede tsi king , viking vesaire belli oldu. :) Ben o gece, revo 2 cupra,evotech 2 cupra, revo 2 rocco , evolve 2 cooper s ile denedim ama hiç video çekmedim. Artık arkadaşlığımız zarar görüyor. Ama dışarıdan çekenler olduysa yüklemek isterlerse yüklesin arkadaşlar. Şu anki speclerle en hızlımız belli oldu. :)
03-01-2013, 15:23
SDR_07
Alıntı:
cem özer Nickli Üyeden Alıntı
kanka ben o gün denemek isteyen herkesle denedim. O gün rollden önce en hızlı tsi belli olsun diye konuşmalarımız oldu. Neticedede tsi king , viking vesaire belli oldu. :) ben o gece, revo 2 cupra,evotech 2 cupra, revo 2 rocco , evolve 2 cooper s ile denedim ama hiç video çekmedim. Artık arkadaşlığımız zarar görüyor. Ama dışarıdan çekenler olduysa yüklemek isterlerse yüklesin arkadaşlar. şu anki speclerle en hızlımız belli oldu. :)
anlaşıldı sen bıyık altı güldüğüne göre:D sen 1 numara olmalısın senden korkulur cem
03-01-2013, 15:29
RsErdi
maşallah vag lara zevkli denemeler olmuş
03-01-2013, 15:51
zafa38
Alıntı:
CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı
Kanka ben o gün denemek isteyen herkesle denedim. O gün rollden önce en hızlı tsi belli olsun diye konuşmalarımız oldu. Neticedede tsi king , viking vesaire belli oldu. :) Ben o gece, revo 2 cupra,evotech 2 cupra, revo 2 rocco , evolve 2 cooper s ile denedim ama hiç video çekmedim. Artık arkadaşlığımız zarar görüyor. Ama dışarıdan çekenler olduysa yüklemek isterlerse yüklesin arkadaşlar. Şu anki speclerle en hızlımız belli oldu. :)
Dayı video illaki vardır bizim bi araştırsanda koysan Kim en hızlı TSİ belli olsun :)
03-01-2013, 16:00
CeM öZeR
Alıntı:
zafa38 Nickli Üyeden Alıntı
Dayı video illaki vardır bizim bi araştırsanda koysan Kim en hızlı TSİ belli olsun :)
Bir kerede he de :D 30 kişi izledi. Biri çıkar illaki yorum yapar. :)
03-01-2013, 16:01
zafa38
Alıntı:
Bir kerede he de :D
Lan bi sen far çıkartıyosun bi ben nasıl geçtim diyon olum :D:D Senle Top speed yapmak lazım aga yinilmiyon :D
Kanka Eşitlik kötü bişi yaa sende biliyosun bir far boyunu kafama kakıyolar :D:D:Dahsdasduasdhasd
03-01-2013, 16:04
CeM öZeR
Alıntı:
Lan bi sen far çıkartıyosun bi ben nasıl geçtim diyon olum :D:D Senle Top speed yapmak lazım aga yinilmiyon :D
5 kere deneme yaptık birinde kısadan bastığımız için tampon boyuyla önde geçtin milletin önünden. Uzunu kısası farketmedi yarım boy geride geldin. Avans açtın 1-1.5 boy geriye düştün. 3. vites bittikten sonra öne çıkıyorum işte. :) 262 km hıza kadar basarım.
03-01-2013, 16:06
zafa38
Alıntı:
5 kere deneme yaptık birinde kısadan bastığımız için tampon boyuyla önde geçtin. Uzunu kısası farketmedi yarım boy geride geldin. Avans açtın 1-1.5 boy geriye düştün. 3. vites bittikten sonra öne çıkıyorum işte. :) 262 km hıza kadar basarım.
O deil bi avans açtıgımda birden 1 boy önüne gelip sonradan yarım boy gerine düştüm kaldırmadı araba onun harici ben sen ben sen Maşallah araçlara tertemiz bitti güzel geceydi...
03-01-2013, 16:08
CeM öZeR
Alıntı:
O deil bi avans açtıgımda birden 1 boy önüne gelip sonradan yarım boy gerine düştüm kaldırmadı araba onun harici ben sen ben sen Maşallah araçlara tertemiz bitti güzel geceydi...
Kızlar bi taraflarını yesin seviyorum seni güzel denemeydi. Bir ara eksiklerimi başıma kakıyordun ama oldu bitti güzel denemeler yapıyoruz. Bi stockta bide şimdi senle denemekten zevk alıyorum :icon_tup:
03-01-2013, 16:10
Semii
dejavu oldum lann
03-01-2013, 16:13
SDR_07
Alıntı:
kanka eşitlik kötü bişi yaa sende biliyosun bir far boyunu kafama kakıyolar :d:d:dahsdasduasdhasd
yıllar gecse bile sizin cekişmeniz hiç bitmeyecek her konunuz olay sakın video filan koymayın saglıcakla kalın
03-01-2013, 16:53
Rabbit33
Güzel denemeler olmuş yaw maşallah ,bi kayseri mi yapsak ? :)