adam harbi rahatsız sonuna kadar izleyin.
Çılgın Motosiklet Binicisi ! | İzlesene.com Video
Printable View
adam harbi rahatsız sonuna kadar izleyin.
Çılgın Motosiklet Binicisi ! | İzlesene.com Video
Daha çılgınlarını gördüm ve bındım.bu hiçbişey :) . kesıcısıne hasta oldum motorun :)
Motorla gazlamaya hep karsıyım bu yaptığı kendisine zararı sadece geberir gider ama ben sebebiyet versem icim rahat etmez benimde hayatımın ıcıne eder.
Duran trafikte en ufak bi sag yapsan adam pert..
kesici sesi çok harika. taypar sesinden daha cok hosuma giden bi ses çıktı ilk defa.
birde dikkatimi çekti nasıl bir ülkeyse hiç sağa sola salça olan şerit değiştiren adam görmedim :D
Bizim memlekette kapıyı açan biri olur :) ölür gider o da..
arkasında oturan kesin hadım olmuştur :)
Tr olsa kesin ölmüştü diğcem zaten olamazdı ama adamda bi rahatsızlık var.
Türkiye'de yapamaz bunları. En iyi ihtimal, bir kol çıkar camdan dışarı doğru. O kol da onun sonu olur :)
Hep keyif verici madde kullanımından oluyor bu cesaret. Yoksa aslında kimsenin şeridinden kıpırdamıyacağı garanbti olsa videoda bişey yok ta o imkansız olan zaten. Deli cesareti. Bi kafa göstermeye bakar
Bayıldım. Acilen motorsiklete geçmem lazım. :D Yanlız adam ne söylüyordu çok merak ettim. :D
motorla trafikte giderken şu araçların arasından giderken okadar çok geriliyorumki tarif edemem
zaman zaman arkadaşımın arkasına biniyorum racing ile oda iyi gider yani indiğimde bacakları nasıl sıkıyorsam artık yürüyemiyorum ahah :D
Türkiye de olsa kuryenin biri çokdan sollamıştı onu.
Mutlu sonla bitmemiş :D
kesici sesi on numara harbiden :)
çok yaşamaz :D
Türkiye'de olsa hond cbf 150 süren bir kurye kesin salça olmuştu.
Yanlız adam mübtezel heralde akıl işi değil yaptığı...
motorun marka model ne ya ? sesi fena
Ghost Rider varken sanırım bunlar biraz amatör ve yavaş kalıyor