Orkun_06 isimli kullanıcıya dikkat !
Arkadaşlar Antalya'dan tanıştığım Orkun_06 isimli üyeden bana orjinal mugen kanat ve mugen ecu aramakta olduğumu bulabilirse alacağımı söyledim, başta bir arkadaşında olduğunu satacağını söyledi daha sonra arkadaşının satmaktan vazgeçtiğini söyleyerek beni aradı. Sonraki konuşmalarımızda :
http://www.techturkey.com/forum/aran...e-gergisi.html
bu şekilde bir konu açtı. Daha sonra beni arayarak bulamayacağımızı kendisinin yurt dışı bağlantısı olduğunu parça getirttiğini ve istersem benim parçaları da sipariş geçebileceğini söyledi bende güvendim ve 3000 tl para gönderdim. 1 ayı geçtikten sonra parçaların ne olduğunu sordum ve gümrükte takıldığını falan söyledi takip numarasını sordum ve bana karşı tarafa böyle birşey sorarsa güven konusunda ayıp olacağını söyledi ve geçtiğimiz haftadan için iade ödeme yapacağını paramı yatıracağını söyledi 1.5 haftadır da para iadesi beklemekteyken şuan telefonu kapalı telefonlarıma ve mesajlarıma cevap vermiyor. Benim kimsede param kalmaz, bir şekilde alırım fakat arkadaşlar siz de dikkat edin bu dolandırıcılık yapmaya çalışan arkadaşa istedim, bilginiz olsun istedim.
Saygılar.