ki gn daha kmayn - Hrriyet GNDEM
Yavrularinizi bosuna kaldirmayin sabah
Okul yillarim aklima geldi ne gunlerdi be amma cok beklerdik kar tatilini:)
Printable View
ki gn daha kmayn - Hrriyet GNDEM
Yavrularinizi bosuna kaldirmayin sabah
Okul yillarim aklima geldi ne gunlerdi be amma cok beklerdik kar tatilini:)
benimkide sınava çalışmamış garanti tatil olur diye :D üzgün uyumuştu olmayınca ...
vay be camda sabahlardım yerler tutsun gece haberlerinde tatil desinler diye :) , sonra üzüle üzüle giyinir tam evden çıkacakken okula gidip geri dönenler ; boşa gitme bugün tatil dediğindeki sevinç :) off tarifsiz
Ben de önümüzdeki 4 saat boyunca köpek gibi sosyoloji finaline çalışıp, saat 6 da okul yoluna koyulucam ve 10 da sınava giricem. Adaletinle oynaşiym dünya. : )
Keşke liseli olaydık bee. :D
Deli sevinirdik wallahi Samsunda olmuştu 1 ara :)
bursada şehir merkezinde 1 metre kar olurdu , bırak okulu evden çıkamazdık.
babam yinede götürürdü beni okula hala böyle konuları görünce babam geliyo aklıma :( içimde kalmış söyliyim dedim :D
Üniversiteyi şilede okuyor olmanın vermiş olduğu avantaj, okul tatil, vizeler ertelenir :D Özyeğin de tatilmiş..
Bugune kadar yasadigim en sacma tatil,ders sirasinda mudur yardimcisinin gelip yarin firtina cikacagi icin 1 gun tatil demesiydi...O gunde gunluk gunesliydi hava. :hehe:
eski günlerimi özledm :( kar yağar yatardık aşşa :D
İstanbul Aydın Üniversitesi olarak tam gaz eğitime devam ediyoruz, okulda öğrenciden çok hoca var şuan :D
İstanbulda ilk tatil yapmasi gereken okul belki de 7tepedir. Gel gor ki tatil yapmamaya yemin etmis heralde :)
hala b,z,m okul tatil degil ! bahcesehir uni , öglen final var patates :D
7tepe kendini şehirin göbeğinde sanıyor,kesin tatil olur diye çalışmadım 2 de final var hayırlı olsun liseli olmak vardı :D
bahcesehir tatil degil adamlar inat etti