-
20 EU 499 - 2004 RED Type - R
-
masallah ep3 her zmn candır
-
-
Alıntı:
shero Nickli Üyeden Alıntı
canın cektı dımı :D
maşallah gule gule kullanın kazasız belasız :)
-
Kanka masallah, ilk geldigi gun ile simdiki arasinda daglar kadar fark oldu. Simdi tadini cikarma vakti :)) Allah daha guzellerini nasip etsin ins.
Sipsaginda eline saglik, cok guzel cekimler olmus.
Dipnot: halen siyah ep3 diyorum :D
-
Alıntı:
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Saolun beyler , Teşekkür ederim..
Alıntı:
5500 Nickli Üyeden Alıntı
Kanka masallah, ilk geldigi gun ile simdiki arasinda daglar kadar fark oldu. Simdi tadini cikarma vakti :)) Allah daha guzellerini nasip etsin ins.
Sipsaginda eline saglik, cok guzel cekimler olmus.
Dipnot: halen siyah ep3 diyorum :D
Kanka bakarsan bağ , bakmaz isen dağ hesabı.. Allah gönlümüze göre veriyor çok şükür..
Dn: Siyah herkeste var.
-
maşallah kırmızı candır her zaman mersindeki typer mıydı bu
-
-
....
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
kasıntım var dayı kırmızı ep3 resimleri daha net olmalıı :D:D:D
-
fotolar ve araç on üzerinden 11 ümt ama sen asıl fotoları kar yagınca gör...:)manzarada on numara tekrar maşalahhh...
-
Alıntı:
umitgt Nickli Üyeden Alıntı
Evet , Özcan.
tekrar maşallah güle güle kullan ümit kazasız belasız inşallah sana kısmetmiş araba:)
-
Alıntı:
kasıntım var dayı kırmızı ep3 resimleri daha net olmalıı :D:D:D
shero , gündüz havaların azizliği diyelim artık. :D
Alıntı:
wekoo Nickli Üyeden Alıntı
fotolar ve araç on üzerinden 11 ümt ama sen asıl fotoları kar yagınca gör...:)manzarada on numara tekrar maşalahhh...
Allah razı olsun abi sağolasın.. Bende merak ediyorum.. Sarı-Kırmızı bi replik yapalım :D
-
Maşallah Kardesim Kırmızı Candır Bulsaydım Yine Kırmızı Alacaktım Bende Juniorunda Emeğine sağlık Güzel Çekimler Benim Kırmızıyı Çektiğim Yer :) Karda Kırmızı Beyazda İyi Fotolar Çıkar
-
Masallah gercekten kirmizi typera cok yakisiyo arac zaten cok bakimmli duruyo ALLAH kaza bela vermesin
-
Alıntı:
mmts-tyle Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Kardesim Kırmızı Candır Bulsaydım Yine Kırmızı Alacaktım Bende Juniorunda Emeğine sağlık Güzel Çekimler Benim Kırmızıyı Çektiğim Yer :) Karda Kırmızı Beyazda İyi Fotolar Çıkar
Aynen abi saolasın , Kısmetimiz böyleymiş :)
Alıntı:
meh66 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah gercekten kirmizi typera cok yakisiyo arac zaten cok bakimmli duruyo ALLAH kaza bela vermesin
Teşekkür ederim. Aldığımda biraz bakımsız ve eksikleri vardı. Bende içime sinmediği için yapabileceğim her eksiğini özenle yapmaya çalıştım , Liste bayağı uzun :). Şuan çok şükür tam kıvamında ve içime sinen bi Type-R..
-
Alıntı:
Aynen abi saolasın , Kısmetimiz böyleymiş :)
Teşekkür ederim. Aldığımda biraz bakımsız ve eksikleri vardı. Bende içime sinmediği için yapabileceğim her eksiğini özenle yapmaya çalıştım , Liste bayağı uzun :). Şuan çok şükür tam kıvamında ve içime sinen bi Type-R..
Fotoda olsa zaten belli ediyo emek oldugu ve bakimli oldugu telrardan masallah :)
-
....
Alıntı:
shero , gündüz havaların azizliği diyelim artık. :D
Allah razı olsun abi sağolasın.. Bende merak ediyorum.. Sarı-Kırmızı bi replik yapalım :D
sen izmire geldiğinde alo de bigün öncesinden bide ben cektirteyim :D:D
-
Alıntı:
meh66 Nickli Üyeden Alıntı
Fotoda olsa zaten belli ediyo emek oldugu ve bakimli oldugu telrardan masallah :)
Teşekkür ederim :)
-
Alıntı:
sen izmire geldiğinde alo de bigün öncesinden bide ben cektirteyim :D:D
shero , havalar düzelsin tayfun u bırakma bahanesi ile bi çıkartma yapabilriiz :D :D