Adamlar yapmış =) Yakında eve,işe kendi gidecek :D
Audi's automatic driving for parking - YouTube
Printable View
Adamlar yapmış =) Yakında eve,işe kendi gidecek :D
Audi's automatic driving for parking - YouTube
valeliği bitirir bu :)
o değil de belirlenmiş olan park yeri doluysa ya da bir çocuk falan fırlasa önüne ne yapar merak ettim
o arabayı bahçeliye getir bütün sensörleri mavi ekran verir :D
bunun önüne park ederim çıkamaz sahibi beklerde bekler :D
mühendis ölürse katili kesin valedir :D
kapıyı da açaymış tam olurmuş :)
benim aklıma glemişti vallahi gelmişti benim aklıma :D :D
Geceleri canı sıkılır bunun. Rollinglerde sürücüsü olmayan audi görürseniz şaşırmayın :D
oha desem yeridir :D
En sonunda adam gibi parking sistemi yapmışlar güzel olmuş.. :) Gerçi arabasını seven insan kendi park etmeden gözüyle görmeden içi rahat etmez. :)
Türkiye burası sen eve çıkarsın dönüşde arabayı bulamassın nerde dersin görevliye "abi senin audi dişi bir mercedes gördü onun peşinden gitti falan der.. nasıl olur dersin araba öyle takılırmı başka aracın peşine.. kapaklık cevabıda alırsın :) Abi arabanın kendini park ettiğine inanıyorsunda başka aracın peşinden gittiğine niye inanmıyorsun.. :D
Türkiye' de uygulaması zor. Aracın park edeceği yere kesin biri, araçtan önce girer :D
türkiyeye gelse bu sistem işlevinden çok üstüne yapılan esprilerden tanınır abi senin arabayı dün başka bir araçla sahilde kırıştırırken görmüşler :)
Audi teknolojisini konuşturmuş :)
you tube yorumları tam makara :)
Türkiye'de yemez..
alman mühendisler çalışmış bu sene :D
bu yazılım artık yaygınlaşırsa trtanadoluda ustalara saygı kuşağında valeleri izleriz çırak bulamıyoruz kaybolup gidecek bu meslek derler :D
park ettikten sonra şöyle bi dönüp arabama bakamadıktan sonra neyleyim otomatik park sistemini :D