aracımda ön/arka 6cm'lik yaylar var ve gayet yüksek duruyo :D lastiklerim 60 yanak önleri 55yanak yapıp ön yaylardan da 1cm soğuk press yaptırmak istiyorum.
izmirde soğuk press işi yapan tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Printable View
aracımda ön/arka 6cm'lik yaylar var ve gayet yüksek duruyo :D lastiklerim 60 yanak önleri 55yanak yapıp ön yaylardan da 1cm soğuk press yaptırmak istiyorum.
izmirde soğuk press işi yapan tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
evet bende izmirde böyle bir yer arıyorum yardım olabilicelek varmıdır ??
izmirde yay preslemezler direk keserler :) Ata sporudur izmirde yay kesmek :)
Ben soğuk pres yaptım fakat yapacak yer bulamadığım için kendim presledim. :p Tamircide söktürdüm sonra arka sokağındaki prescide presleyip taktırdım. :p
3 sanayiye git eksozcu özkaya var sor gösterirler orda gerekeni yaparlar
bu soğuk pres işini yapıpta sorun yaşayan varmı aranızda ?
Edit ........
Muhammet 0506 816 49 87 ararsan sana yardımcı olur onur dersin 207rc li babası bu işi yapıyor..
İzmirde yaptıran olursa, yorum yapsın arkadaşlar iyi veya kötü diye. Bende kararsızım.. eibach leri 1,5 - 2 cm kadar presletmek istiyorum.
İzmirde bir yer söylediler tam adresini bilmiyorum 250-300 lira civarına soğuk pres yapıyormuş. Daha uyguna yapan yer var mı ? Cumartesi süründüreyim şu laneti. :D
arkadaslar ben salı günü orjinal yaylarıma yaptırdım 9 cm civarı alcalttım gayet basarılı top gibi sekme yok 100 tl sadece pres için fiyat reklam olurmu bilmem srk shop yapıyor press
500 e coil yapıyorlar ya 300 press nedir :D
150TL'ye çok temiz yapılıyor :)