Denizli de askerlik yapıyorum varmı siteden arkadaşlar hafta sonları rolling felan izleyelim :)
Printable View
Denizli de askerlik yapıyorum varmı siteden arkadaşlar hafta sonları rolling felan izleyelim :)
efe kardeş denizliden baya üye var siteye görünce yazarlar çarşıda işyerim var izine çıktığında ararsan görüşürüz 05559929863 fatih
buyur efe krdşim ben varım 555 993 08 71 bişi olursa ara işyerim saltakta.buyur gel..
roling cmrtesi akşamları yapıyoruz genelde pazar günleri bizim rol alanına polisler radar kuruyorlar :) bu yüzden biraz sıkıntı...
bugun çarşı bitti sayılır yarın ararım abiler buraları tam olarak bılmıyorum daha çaltık diye bi yerdeyim şevki abi saltak tam olarak nerede bilmiyorum
siz merkezde misiniz yoksa ilçede mi.. bir ilçede çaltık diye biryer var ama çook uzak.
çamlık olabilir mi dediğiniz yer.
şafak nasıl karanlık mı aydınlık mı :)
denizlili bol burada :D bende bayramyerindeyim sorun sıkıntı ve ihtiyaçların olursa elimden geleni yapmaya çalışırım ismim mehmet rıza zaten fatihte yazmış hangimize ulasırsan diğerimizede ulaşmış olursun :D
bu arada profilinizdeki arac burdamı yanyan osmanın arabaya benzettim :D
hangi taburdasınız burda asteğmen komutanlık yaptım tank taburunda, zora düşersen yardımcı olmaya çalışırım, hayırlı teskereler
bize heryer denizli :P bizlerde varız sıkıntı yok :D konuyu erken götürsem bu akşamki roll'e götürürdüm de sen çıkabilir miydin orası ayrı :)
Ahhh denizli askerliğim aklıma geldi :) Hangi taburdasın ?
sen bildiğin şehrin göbeğindesin kardeşim :) bayramyerinde falan ne işin izinde boşver gitme oralara, kampüse falan gel oralarda oluyor zaten denizlili ttciler :) numaramı pm atıyorum bi mesaj at bana taburunu bölüğünü falan tanıdığımız kim var bi bakalım. çarşı izninde de hepimizi arayabilirsin sıkıntı yok :))
dipnot : alkol alıyorsan beni arayabilirsin :D
denizlide değilim ama memleket denizli uyar mı :D