-
1991 Honda İntegra LS Katalog
-
Şimdi bile waaw diyorsak o zaman görenler nasıl tepki veriyordu benimde aklımda o var hep :)
-
Dedeme hep kızıcam bu yüzden, adam gidip 2 defa sıfır şahin almış. Laa git EF al TEG al bırak torununa dimi ama :) Neyse dedem yanlaya dursun biz konuya bakalım haha :))
-
-
hep demişimdir arabaların tadını 90-94 arası sıfır alanlar çıkardı bizde toplamaya çalışıyoruz şimdi :D
-
nevresimden tanıdım, benim taradığım katalog :D . Daha yüksek çözünürlükte koymuştum bunları aslında bunlar ufak kalmış...
-
"Powered by Honda F1" beni 90'lı yıllarda daha henüz ortaokul çağındayken Honda fanatiği yapan Honda&F1 kan bağı.
CRX kataloğundaki McLaren-Honda F1 aracı fotoğrafını hala unutamam.
-
Alıntı:
teggy Nickli Üyeden Alıntı
nevresimden tanıdım, benim taradığım katalog :D . Daha yüksek çözünürlükte koymuştum bunları aslında bunlar ufak kalmış...
o büyükler bizde saklıyorum aga :D
-
büyükleri varsa koyunda okuyalım :)
-
hep merak ettiğimdir, şimdi bile yıllara meydan okuyan bu araçlar, 91 senesinde nasıldı acaba, araba şuankilerle yürüyor, 91 senesinde nasıl gidiyordu acaba diye iç geçiriyorum.
integralar ve bizim sunnyler gerçekten o yıllarda çığır açan değerde arabalar, ve bir çok model var Türkiyeye girememiş o yıllarda. giremeyenlerden biride: önden çeker, tek kapı, sr20detli bir araba ve yıl 91 düşünemiyorum :((
-
lan olm. face e koydun aklım başımdan gitti zaten. burda da mı lan :(
-
kafama takılan bir soru var, hayatta yakından gördüğüm tek integra, bendeki :) arac 91 model ve arka emniyet kemerleri yok.. normalmidir bu yahu? olmayabilir diyenler v.s. olduda o yuzden sordum, koltukları v.s kaldırıp bakmadım hiç acıkcası baglantı yerlerine v.s ama ne toka var ne kemer.. nedir 91 lerin aslı? :)
-
benimki 91
arkada kemer filan mevcut. sizinkinde de vardır da sökmüşlerdir muhtemelen. ya da koltukların altında kalmıştır
-
Alıntı:
cery Nickli Üyeden Alıntı
benimki 91
arkada kemer filan mevcut. sizinkinde de vardır da sökmüşlerdir muhtemelen. ya da koltukların altında kalmıştır
hay ben onların yaa.. şu koltukları yarın bir kaldırayım ben o zaman :)
-
teg gercekten başka koltukların altında kalmıştı bende aramıştım ilk aldıgımda emniyet kemerlerini yüksek çözünürlükteki fotolarıda bekliyoruz
-
0 km Tegler kaça satıldı bilginiz var mı o zamanlar?
KHK nın ilk sahibinin telaffuz ettiği bir rakam var şaşırırsınız )))
-
Alıntı:
ahmetesay Nickli Üyeden Alıntı
teg gercekten başka koltukların altında kalmıştı bende aramıştım ilk aldıgımda emniyet kemerlerini yüksek çözünürlükteki fotolarıda bekliyoruz
vallahi çekip koyacam fotoyu :)
-
ilk sahibinden halada aynı sahibinde kırmızı tegimiz var boncuk boncuk şu anda b18c5 motorlu hatta gt30 lu duruyor çiftlikte :D
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
0 km Tegler kaça satıldı bilginiz var mı o zamanlar?
KHK nın ilk sahibinin telaffuz ettiği bir rakam var şaşırırsınız )))
biz 80 küsür milyona almıştık. şahinler 55 milyon falandı. 126 bisler 20 milyon küsürdü... O dönemden hatırladıgım fiyatlar...