Pert aracımın üstündeki Lpg sistemini söksem sigorta yada trafik işlemlerinde sıkıntı yaşarmıyım?
Not:Lpg ruhsata işli.
Printable View
Pert aracımın üstündeki Lpg sistemini söksem sigorta yada trafik işlemlerinde sıkıntı yaşarmıyım?
Not:Lpg ruhsata işli.
yaşarsın tabiki civata bile sökemezsin. exper bakdıysa tabı bakmadıysa sökebilirsin.
beynini ve enjektörlerini sök para eden onlar kimse çakmaz :)
Lpg sistemi teminat altında değil bana bunun parasını vermeyecekler sonuç olarak benim hakkım değilmi aracımın üstündeki sonradan yaptığım şeyleri almak?
Araç üzerindeki orijinal her türlü parçayı sigorta şirketi karşılar, jant kapağı bile orjinalse karşılar. delsolemrah ın söylediğini yapabilirsin mantıklı
Geçmiş olsun ama ben lpg sistemimin zararının karşılanmasını istemiyorum sistemi söküp satıcam.Yeni çünkü,1 yıl olmadı takılalı.
KOmple sistemi sökmek mantıksız zaten işe yaramaz. Regulatör, enjektör ve lpg ecusunu kablo demeti ile sökün.
Tank dışındakileri almayı düşünüyorum,beyin enjektör regulatör.
Poliçeyi yaptırdığınızda eğer fabrika çıkışı haricinde birşey varsa ve bu poliçeye işli değilse almanıza kimse karışamaz.
poliçene kayıtlı olmayan herşeyi sökebilirsin orjinalini yerine koymak kaydıyla
Poliçede teminatı yoksa alabilirsin
Sökerim eksper kıllık yaparsada yerine çıkma bişeyler koyarım.tesekkurler yardimlariniz için.
Kardeş markası ne LPG'nin bi de senin araba 6 silindirlimiydi? bi arkadasım 320si için arıyodu almadıysa müşteri olalım.
lpg bildiğim kadarıyla kaskoya işlenen birşey. Ben kasko yaptırırken her defasında sordular lpg varmı diye ve +1500 lira eklendi araç bedeline
lpg poliçeye işliyse sökemezsin kısacası..
Aracım 4 silindirdi,policeye dahil degildi diye hatırlıyorum dahilse benim işime gelir onun parasınıda alırız o zaman.
Poliçede yazılı değilse parasını alamazsınız, prim farkının ödenmiş olması lazım extralar için.
geçmiş olsun bu arada...
ruhsata işliyse sökemezsin sökersen başın ağırır ,