"0 KM" OTOMOBİLLER TRAFİĞE ÇIKMADAN HARAP OLDU - WEB TV :: Hürriyet opelleri taşıyan tır kaza yapmış boyayıp tamir ediliyor kimisi vs,öyle satılıyor aracınızı alır almaz boya testine sokun.
Printable View
"0 KM" OTOMOBİLLER TRAFİĞE ÇIKMADAN HARAP OLDU - WEB TV :: Hürriyet opelleri taşıyan tır kaza yapmış boyayıp tamir ediliyor kimisi vs,öyle satılıyor aracınızı alır almaz boya testine sokun.
bende bursa dönüşü megane'ları görmüştüm aynı şekilde pert, ne olacak şimdi :D umarım satmaya kalkmıyorlardır...
ben talibim alırım onları :D
manzarayı gorunce içim acıdı valla en az hasarı alan o ınsıgnıa sanırım astralar gume gıtmıs
arabalar sigortaya kalır , ihaleyle satarlar.
bence bunları yapıp satarlar yapmadıkları şey değil
Videonun başı da çok ilginç olmuş :D
yazık lan para verirdi onlara... Bu araçlar sigortalımı galerilere giderken ?
Umarım toplayıp 0 km diye satmaya kalkmazlar bi kaçını.Çünkü ford'da böyle bir olay yaşandı diye hatırlıyorum.Opel yapmasa bari :)
taşıma sigortası var diye biliyorum.
kusurlu araç olarak satılırlar en kötü 3-5 lira daha uygun fiyattan :)
Sigortadan alırlar parasını :) Bunları da toplayıp satarlar yada sigortaya bırakırlar ihaleye çıkarlar.
Yazık telef olmuşlar :)
bunları sigorta satıyor. 0 km araçlarda boya mevzusu showroomda yada tırdan inerken ,serviste vs hasar gören araçlarda oluyor.
bende birkaç kez şahit oldum, 0 araçların hasarları giderilip satılıyor
edit: sigorta hasar alan araçları satıyor diye biliyorum
bakalım kime patlayacak araçlar :)
offf içim acıdı hele o yamaçta duran astra :D
Emniyet kemeri takılmadan hava yastığı acılmaaz diyenlere kontak yokken açılan hava yastıklarını gösteriyorum :) olmasymış ama kısmett
toplayıp satılıyor bir arkadaşım sıfır km golf4 almıştı aracı satarken sağ arka çamurluğun değişik ve boyalı olduğunu öğrendi meğersem aracı tırdan indirirken hafif yan yatırmışlar
sonuç mehkeme 2 sene kadar sürdü ve o sırada satılan aynı donanımdaki aracın ücretini geri aldı eskiaracınıda geri verdi
Eskidendi o boyalı otomobili itelemeler. Artık bütün otomobil taşıma firmaları araçları sigortada "All Risks" denen sigorta sistemiyle sigortalatıyorlar. Yaşadıkları iş kaybına kadar ödüyor sigorta firmaları. Yani o araçların hepsini sigorta alacak tüm masraflar bayiye ödenecek ama sigorta elbet birine rücu edecek, o kişiye geçmiş olsun asıl.