arkadaşlar mahkeme kararıyla soyismimizi değiştiricez fakat insan böyle olunca soyisim seçmekte zorlanıyor :D var mı aklında soyismi olanlar. bugun seçicem artık 1 haftadır bi aklıma soyisim gelmedi :soru: yardımcı olursanız sevinirim ;)
Printable View
arkadaşlar mahkeme kararıyla soyismimizi değiştiricez fakat insan böyle olunca soyisim seçmekte zorlanıyor :D var mı aklında soyismi olanlar. bugun seçicem artık 1 haftadır bi aklıma soyisim gelmedi :soru: yardımcı olursanız sevinirim ;)
arkadaş alacağınız arabayımı soruyosunuz nasıl bi soru nasıl bi konu bu ?
ağaoğlu yap hazır prim yapmışken :)
suanki soyisminizi çok merak ettm :) genelde değişiklik harf veya yanlış yazımdan oluyor fakat ne yalan söyliym kendi zevkine göre değiştireni ilk defa duydum :)
vardır elbet ailesiyle sorunu belki birşeyi insanların hayatına girmediğiniz sürece hiç birşeyi anlayamazsınız
ha konudaki yazım tarzı çok acayip benimde tuhafıma gitti açıkcası :D
ne gibi bi gariplik var anlamadım yardım istedim sadece. insana soy ismi seç denilince aklına pek bi soyisim gelmiyor. burdan seviyeli bi şekilde yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır soyisim konusunda. onun için açmıştım. size saçma geliyorsa konuyu kapatabilirsiniz.
kesici.....
Bence honda veya ford olabilir
Hemen kızmana gerek yok hemşerim. Alışılageldik bir durum değil. Arkadaşlar o yüzden
şaşırdılar. Neden ve niçinlerini söyleseydin herkes bi şeyler söylerdi. Soyadımı şu şu
sebeplerden dolayı değiştirmek zorundayım gibi ? Haksızmıyım ?
Ben soyadımın BOZKURT olmasını çok isterdim mesela
korkmaz
yılmaz
aydın
bunlar piyasada çok tuttu bunlardan birini seç :D
Eğer problemini ilk mesajda açıklayıcı olarak yazsaydın 3-5 tane de göz kırpması yerine, konu ciddiyeti anlaşılırdı.
Ben honda yapardım
erdoğan olabilir :D