***** 14 şubat geliyo hemen hemen her 14 şubatta bugünü çıkaranın kulaklarını çınlatmışızdır :Deli:
bu ***** günde ne alsak sewgilimiz ayrılır bizden :eek:
şaka bi yanada ne alsak acaba :soru:
Printable View
***** 14 şubat geliyo hemen hemen her 14 şubatta bugünü çıkaranın kulaklarını çınlatmışızdır :Deli:
bu ***** günde ne alsak sewgilimiz ayrılır bizden :eek:
şaka bi yanada ne alsak acaba :soru:
22 Şubat yıldönümümüz. 1 taşa iki kuş vurmak lazım. Öneriler bekliyoruz konuyu takipteyim :D
AYI abi :D
matkap ıyıdır :D
ya bir de bu konuya giren çıkan çok olur aklıma bi şey takıldı sorayım.. :D
kimi siteler 59 TL + %8 kdv falan yazmışlar en son siparişi tamamlarken 63,72 tl gibi de abuk subuk fiyatları geçiriyorlar.
Türk ticaret kanununa göre ürünü ilk andan itibaren kdv dahil fiyatıyla sunmak zorunluluğu gibi bir durum söz konusu mu?
1 kilo hamsi fena olmaz :D
konu ne zaman 50liralık benzin aldıma gelecek merak ediyorum. şimdiden rezerve yapayım
aslında yazcaktım yazamadım, biz stresi barkında attığımız için seni afaroz etmediler.. şanslısın bi yandan.
hediyeye gelirseeek, tabiki kırmızı ;)
ya kırmızı forma yada feda :D
Yaa hep biz düşünüyoruz kızlarda acaba diyorlar mı :)
Bence hiç birşeye gerek yok , eğerki gerçekten içten seviliyorsa , sıcak bir kucaklaşma ve alına bir öpücük yeterde artar bile...
Yaa abi ne biliyim , verdiğim pırlantayla veya maddi açıdan değerli bir hediyeyle mutlu olacaksa bu kız , bana ters geliyor bu olay...(zaten öyle kızla işim olmaz)Yada bana niye o hediye vermiyor , o hediye vermediği halde ben yine mutluysam , ama o hediye almadğı için mutlu değilse nerede bu habire zırvalıdıkları ama her fırsatta söyledikleri kadın-erkek eşitliği ?
devamı varsa, altın al , ilerde kolay bozdurursun ;) arabanın parçalarına harcarsın :D
İmzamda belki aradığınızı gerekli başlık altında bulabilirsiniz :) siteye herzaman gerekli yardımı yaparım