gecen gun dosthane bır deneme yaptık mert kardesımızle ayagına saglık..her zaman sonucunu merak ettıgım bı yarıstı stage 2 plusla denemek bugune nasıpmıs..benım ayagımda bı sıkıntı oldu o gece aracımı arkadasım kullandı nasıp olurda bıgunde ben surerım tekrar denerız ıns..:icon_tup:
denemelerın genelınde 230-240 lara kadar kafa burun gıttıler 2.vıteste bastıklarında..bı kerede 3.vıteste bastılar aynı hızlarda aralarında 2 araba olmus daha sonra cupra acmaya baslıyormus olması gereken sekılde..:icon_tup:
elımızde sagdece bole wıdeo war daha baska cekenler wardı onlarda ekleyebılırler..sonucu zaten yukarıya yazdım..:icon_tup:
26-01-2013, 00:04
STP
stage 2 plus 350 hplerde oluyodu dımı?
sen kullanabılseydın keske mayk :D
masallah ıkı aracada ;)
26-01-2013, 00:08
üntar
merakını gıderdın sonunda:) benı nıye cagırmadınız kacaklar:) 350 ile 400 arasında bıseyler oluyor selcuk
26-01-2013, 00:09
Eyup Duygun
Masallah iki aracada ek nin sesi harika.
26-01-2013, 00:15
chiefkadir
Punisher i özlemişiz bea :)
Maşallah ikisinede
26-01-2013, 00:24
KCANN_220
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
stage 2 plus 350 hplerde oluyodu dımı?
sen kullanabılseydın keske mayk :D
masallah ıkı aracada ;)
mertın aracı kendı klasmanında baya basarılı dıe bılıyoruz 380 hp falan dıorlardı asagı yukarı..
walla sorma abı ayak sıkıntı yarattı bna yıne ne zaman atraksıyon olsa aynı muhabbet ama bı daha affetmemm..:D
Alıntı:
üntar Nickli Üyeden Alıntı
merakını gıderdın sonunda:) benı nıye cagırmadınız kacaklar:) 350 ile 400 arasında bıseyler oluyor selcuk
walla ole oldu abı sonunda denedık plusla konustugumuz gıbı oldu ama eksıgı war fazlası yok..:) cok anı oldu bı dahakıne bırlıkte gıderız..:icon_tup:
Alıntı:
Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı
Masallah iki aracada ek nin sesi harika.
eyw. tesekkurler..:)
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Punisher i özlemişiz bea :)
Maşallah ikisinede
eyw. sef'imm, buyuksehır calısıyorrR..:D
26-01-2013, 00:29
Alper_
Haber verseydin keşke izlemeye gelirdik..maşallah sesi gidişi harika :)
26-01-2013, 00:30
BMK TypeR
Maşallah iki araçada, cupra sahibi 2de hic basmasaydı önde olurdu 2de hıc yürümüyo Cupra 70de k20 basıyosa ben olsam Cuprayla 3de 70-85aralıgında basardım hep, cok daha etkılı olur, ayagınıza saglık
26-01-2013, 00:30
douu
kemalcan o ayak hala aynı mı olm ya :(
alet hep gergin maşallah. 380 hp civarlarında verir wg meth. falan. koskocaman maşallah tosunum.
26-01-2013, 00:40
KCANN_220
Alıntı:
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı
Haber verseydin keşke izlemeye gelirdik..maşallah sesi gidişi harika :)
walla bı anda oldu abı bı dahakıne soz cagırcam senıde..:)
Alıntı:
BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah iki araçada, cupra sahibi 2de hic basmasaydı önde olurdu 2de hıc yürümüyo Cupra 70de k20 basıyosa ben olsam Cuprayla 3de 70-85aralıgında basardım hep, cok daha etkılı olur, ayagınıza saglık
3.vıtestede denedık tabıkı cupra daha awantajlı oluyor sonucta gucunun ve tabıkı basıncın etkısıyle ancak aramızda yınede 2 araba falan oluyor 240larda..dostluk bakii aramızda zaten bnm bu kadar tutunmam bıle cok cok yeterlı bnce tesekkurler..:icon_tup:
Alıntı:
douu Nickli Üyeden Alıntı
kemalcan o ayak hala aynı mı olm ya :(
alet hep gergin maşallah. 380 hp civarlarında verir wg meth. falan. koskocaman maşallah tosunum.
bu yarıs gunlerınde luksedıor ben anlamadım ne ıs buu..:D eyw. baskan..:icon_tup:
26-01-2013, 00:54
Alperen-B
Maşallah kanka punisher her zaman ki gibi formunda. Burda muhabbetini ettiğimizdeki gibi olmuş sonuç kocaman tekrardan maşallah ve helal olsun :)
Bu arada ayağın iyileşmedi mi la hala ?
26-01-2013, 02:11
Gry
yalnız ses çok iyi, hey maşallah :)
26-01-2013, 02:35
ümitech
maşallah kardeşim :)
keşke uzun soluklu bi video izleyebilseydik ...
punisher in sesine heyran :D
26-01-2013, 07:18
alikosar
Alıntı:
KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı
gecen gun dosthane bır deneme yaptık mert kardesımızle ayagına saglık..her zaman sonucunu merak ettıgım bı yarıstı stage 2 plusla denemek bugune nasıpmıs..benım ayagımda bı sıkıntı oldu o gece aracımı arkadasım kullandı nasıp olurda bıgunde ben surerım tekrar denerız ıns..:icon_tup:
denemelerın genelınde 230-240 lara kadar kafa burun gıttıler 2 vıteste bastıklarında..bı kerede 3 vıteste bastılar aynı hızlarda aralarında 2 araba olmus daha sonra cupra acmaya baslıyormus olması gereken sekılde..:icon_tup:
elımızde sagdece bole wıdeo war daha baska cekenler wardı onlarda ekleyebılırler..sonucu zaten yukarıya yazdım..:icon_tup:
Maşallah punuse-R yarın akşam hava açarsa gaLayalım k.can
26-01-2013, 07:33
_muhaRRem
stage2 + cupra 100-200 8-9 yapan bi araba bence punishe-R in bırakın tutunmayı denemeye cesaret etmesi bile büyük bir başarı ki kaldıki tutunmuş bazılarında öne bile çıkmışş
iki aracada maşallah
k.can ve aydoğdu garajada tebrikler ,
26-01-2013, 07:57
KingoAtmo
İki aracada maşallah, punisher ın gidişi de sesi de dehşet :)
26-01-2013, 08:16
can0001
maşallah kardeşimin aracına bu arada hay ayağına senin bi bitmedi gitti :))
26-01-2013, 08:17
Bulut Y.
Aramizda okudugunu hatta gordugunu duzgun yazamayanlar var. Korkuyorum biri cikip masalah palamut-R falan yazicak bi gun neyse..
At sahibinin altinda kisner fakat burdada faruk kardesim kullanmis sanirim bilegine saglik onunda ;)
Punishe-R a soylenecek soz yok cupraya masallah. :):)
26-01-2013, 08:18
miniks
Maşallah Kemalcan güzel gitmiş aracın
Yokmu oralarda bir Dbox ölçsenize araçların 100-200 lerini
Türkiye genelindeki sıralamada yerini alsın Punisher da