Bye Bye....
Printable View
hayırlısı be kardeşim daha iileri nasip olur.
bu işler böyle biri gider diğeri gelir ;)
Daha iyileri gelir Onur,sıkma canını:)
Allah daha güzellerine binmek nasip etsin sıkma canını
takma kafana onur abi
eğer aracı seni satma gibi bi şansın olursa düşünebiliriz
Aglamaklı oldum lan, nasıl alısmısız kutuya :(
Gelen mala gelsin yapacak birsey yok, sana birsey olmadı ya önemli olan bu...
Neyse direk bir GT alırız, cicek gibi yaparız :D
araba her turlu olur onur...önemli olan cana birşey gelmesin.. tekrar geçmiş olsun
Üzücü bir durum ama allah daha iyilerini versin cana geleceğine mala gelsin...gecmiş olsun tekrardan.
Bro boşver cana geleceğine mala gelsin , daha iyilerini alırsın inşallah ;)
kardesım gecmıs olsun cok. Allah bırdaha gostermesın.
ıstıosan tayfun u yollım senın araba ona ıkı gunde tamam gelır ole solım.
:D:D eyv.:D
tesekkurler herkese..muzigi pc'den buldum cok huzunlu:D ya aslinda guluyorum ama tabikide bi burukluk var icimde:) biyandanda iyi oldu diyorum goz čikti..vs..herneyse guzel anilarim gecti kutu'yla buraya kadarmis:) kismet..allah birdaha boyle kotu gunler gostermesin..hepinize kazasiz belasiz surusler..
NOT: EMNIYET KEMERINIZI TAKMAYI UNUTMAYIN!!!!!!!!(bir nevi benim bu sekilde saglam cikmami saglayan emniyet kemeri)
Kutu'dan sonra koli farz artık :D Hayırlısı ne ise olsun :) üzme tatlı canını ... :)
geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın..biri gider biri gelir üzülmeye değmez..
olum ağlicaktım walla ne üzülmüşsün ee:(.. müziğe bak :)
arka fona koyduğun müzikle valla ağlayasım geldi. geçmiş olsun bro. cana geleceğine mala gelsin. daha yenisi daha iyisi olur inş.
kötü olmuş ama hala nefes alabiliyorsan daha yapacak çok şeyin var demektir hayatta.sıkma canını boşver ;)
kardeşim buyuk gecmiş olsun üzme kendini...arabada öle hiç yapılmıycak gibi deil yapıLır toplanır...
nefes aliyorumda zorlaniyorum:(acaba yapacak cok seyim degilde az seyim mi kaldi:soru:
:D herseye ragmen ayaktayim mutluyum guluyorum..vs..onemli degil gecti gitti..ne yapalim..kimset..alin yazisi...:)
cok sagol(un) tesekkur ederim..
yok sulhi ben yaptirmicam daha 1senesi dolmadan 2.buyuk kazami yaptim bu arabayla..1.si hafifti bu 2.olan biraz agir gecirdim 3.olsun istemiyorum...
geçmiş olsun arkadaş...sende bişi yokmuş ALLAH'tan
Cidden insanın içini burkar ya bir nevi evlat acsısı gibi_? :(