-
Yeni aracım -> Alfa Romeo Mk2 156 1.6 TS
-
Çok şık.. Alfa GT ve MK2 156 hastası biri olarak duygusal bir yorum yazıyorum :) çok şık..
Belki çok kollu jant yaparak arabaya noktayı koyabilirsin ama böyle de çok şık..
Güzel günlerde kullan..
Not: Göstergelerimiz çok benzer ;)
-
Maşşallah hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
-
-
şuan 2. elde fiyatına göre en iyi kaliteyi veren araçtır heralde
-
Maşallah. inanılmaz asaletli ve kaliteli gözüküyor şu alfalar.. ama nedense ülkemizde bir çok araç gibi değer verilmiyor fazla...
-
Siteye bir alfa daha geldi kazasız belasız kullanın :)
-
İtalyan aygırı,maşallah.
Ülkemizde değeri bilinmeyen araçlardan biri.Stok emme sesi bile çok güzeldir
-
Alfa gördümmü dayanamıyorum gerçekten çok şık bi araç,,sizinkide nadir temizlerden ;) alfa romeolar bakımları adam gibi yapıldıkca ve bilinçli ellerde olduğu sürece piyasada bahsedilen arızalarıda yaşatmaz aksine çokta keyif verir :) güzel günlerden kullanmak nasip olsun ,,,
bence eğer çok ailevi amaçlı kullanılmıyosa güzel bi CAİ filitre uygulaması üstünede 17 jant ve spor yay kombinasyonuyla kullanımı dahada zevkli hale getirebilir ;)
buda dip not olsun ;
eğer yetkili servis takıntınız yoksa Ankaradaki en iyi alfa romeo ustası Alper oto yu (alfacı yaşar usta olarak bilinir) şiddetle tavsiye ederim,,,hem orjinal parça temini hemde işcilikte kusursuzlar ,,,daha önce sahip olduğum Bravo HGT aracımın 5 sene boyuncaki kusursuz kondisyonunu onlara borçluyum :icon_tup:
-
Hayirli ugurlu olsun
Ben begendim valla:)
-
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
-
Çok çok güzel Maşallah :)
-
bu arabaya bayılıyorum kazasız belasız yeni kasalarıda çok hoş
-
Ula bu araba semih abinin araba değilmi demiştim baktım harbiden doğruymuş :hehe:
Sık sık görüyorum zaten :D Kazasız belasız abi.
-
masallah cok temiz duruyor. app plaka takilmali acilinden
-
-
-
Eskimeyen otomobil. Maşallah
-
biraz basılsa iyi olurmuş aslında maşallh çok iyi abi :)
http://img191.imageshack.us/img191/7133/bmw1gt.jpg
Uploaded with ImageShack.us