Auris ile ilgili ve toyota bilgisi olan arkadaşlar.
2009 bi aurisim var benim saxo dan ayrı.
Geçen aracım bakıma gittiğinde debriyaj seti değişti, rulmanlar vs vs bakımlar oldu bu bakımda akü bağlantıları çıkarılmış ve teyp ayarları gitmiş, diğer incik boncuk ayarları yaptım ama "LOUDNESS" konumunu açamıyorum. El kitabındada yazmıyor gerçi tamamını okumayada üşendim. Onarımı yapan servis bilmiyor, elektrikçisi ve co tech kişi denedi olmadı, diğer bi servise sordum oda öle bişiy teybinizde yok diyor ki adım gibi eminim, loudness olduğuna digital ekrandaki yeri 2 nolu radyo tuşunun hizasında hadi ben o tuşu yanlış hatırlıyorum, teyp cd mp3 vs hepsi don lastiği sesinden hallice çalıyor şuan, daha önceki hali çok memnun ediciydi orjinal müzik sisteminin.
birçok tuşa basılı tuttum kapalı ve açık olarak ancak herhangi bir menü gelmiyor. Sağdaki control butonuna sırayla tıkladığımda Bass, Treb, Bal, Fad geliyor, serviste incelediğim başka bi aracın teybnde ise 5. fonksiyon olarak ASL diye bir komut geliyor ondada low-mıd-high seçilebiliyor. benim aracımda o ASL yok. Araçta orjinal 6'lı Cd changerlı mp3 çalarlı teyp mevcut.
Bilenlerden yardım rica ediyorum bide servistekilerin ukalalığını bastırmamda lazım tribe soktular beni bugün :D