İyi akşamlar , online oyunlar oynayanlar vardır muhakkak acaba Knıght online oynayan varmı ?
Printable View
İyi akşamlar , online oyunlar oynayanlar vardır muhakkak acaba Knıght online oynayan varmı ?
knıgt deme ya kayınpederi tanıyamaz oldum artık adam kafayı yedi su icmiyor.... kıçı yapıştı koltuga :D
metin2 knight online hayatta oynamadım
ama sana önerim world of warcraft ona aylık parali ama kaliteli kim ne derse desin sana ağbi tavsiyesi 7 yaşındaki bebe lerle mmo oynanmaz
Senelerdir USko oyuncusuydum ama artık tabiri cağizse b*kunu çıkardılar o yüzden csw den csw ye arkdaşlarım çagırınca oynuyorum ustadaki charlarımda dizili duruyo ama pvp en iyisi şimdilik zevk alma açısından ama eskisi gibi bağlanmam :)
abi fikrin için teşekkürler lol beni sarmıyo. 7 seneye yaklaştı usko playerliğim sağlam arkadaşlarla devam ediyoruz eskisi kadar olmasada koxper dolu oyun . Logosda 4 ay krallık yaptım SaLwaDore idi nick abimle o zamanlar baya sarmıştık oyuna soyulunca bıraktık 3 milyarlık item gitti.
düzgün bir private server olunca oynuyorum. ko4u vardı zamanında çok keyifliydi. keşke olsa tekrar oynasak. klanımız tıp fakültesi gibiydi, dişçi, doktor vs. :))
private serverlarda çoluk çocuk olmuyor çok.
6-7 yıl kadar oynadım. cypher da başladım cypher da bitirdim . oyunda ulaşılabilecek yapıllabilecek herşeyi yaptım. k2 işi paraya dökmeye başlayınca bıraktım. sattığım çarımla polo6n almıştım önceki aracım :)
bizim clanımızda çok iyiydi gerçekden ventten sabaha kadar kaynatmalar başka clanların ventlerini basmalar falan
lisedeyken dupe kralıydım :D
Çocukluğumun en güzel zamanlarını çaldı. Paramı,zamanımı çaldı.sosyal ilişkilerimi bozdu her gördüğümde küfür ederim içten içe
bak 2008 deki yan charımdı bu sadece bununla girip ardreamda tek başıma milletle dalga geçiyordum :)
YouDontKiLLme Vs Movie - YouTube
League of Legends oynuyorum şu sıralar.
aslında böyle bi online oyunda toplansak TechTurkey diye clan acsak teamspeakdan falan konuşurduk güzel olur diye düşünüyorum