-
Kendime hediye verdim.
-
-
-
http://i46.tinypic.com/29l0f12.jpg
Lastikleri böyle yazılı olan hiç görmedim ne yalan söyleyim Kaç vites bu hayırlı olsun :)
-
seneler oldu ya binmeyeli.. eski günleri bi yad etmek lazım aslında alıp.. güzel makina valla :)
-
güle güle kullan... kopenhagda herkes bisiklet kullanıyor. bisikletlere göre trafik lambaları bile var. keşke bizde de yaygınlaşsa... kaç liraya aldın?
-
21 vites hepsi buradadan aldım.Valla kendi sitesinde 300 küsür,ben 224 tl ye aldım.makina çok şık ve güzel,hafif
-
-
-
hayirli olsun sitesine girdimde fiyatlar pahali baya
-
bisiklet binip spor yapıp aynı zamanda doğa fotografı cekebilirsiniz öylede yapıyorsunuz sanırım temiz hava spor fotoğraf çekimi ömrünüze ömür katar :D
-
bisiklet zevkli gerçekten bi ara bende çok binmiştim.. keşke orta amortisörsüz alsaydınız ağırlık ve sizi yorma açısından daha iyi olurdu.. hayırlı olsun ama umarım bıkmadanuzun süre kullanırsınız :D
fotolarda çok güzel elinize sağlık :)
-
kaç para yakıyo bu :D :D
umarım yokuş fazla yoktur yaşadığınız yerde
-
Hayırlı olsun benım gozum bögürtlende kaldı :D
-
jant almak için bisikletimi satmıştım onu hatırlattı bana :D
-
Babamın 200 liralık bisikletimi hurdacıya 10 tl ye verdigi günü hatırladım :)
-
abi çok iyi birsey yapmışsın ama kötü bir bisiklet almışsın bu bisiklet sana spor yaptırtmaz vucudunu gereksiz yere yorarsın bilgin olsun.
edit: 12 senelik bisiklet tamırcısıyım kendım uzun zaman bisiklet sporuyla yakından ilgilendim.
-
-
çok güzel tercih yapmışsınız vallahi hediye olarak :)
Ceza da yazılmaz buna düşmeden sağlıkla keyifli gezilerde binin :)