-
Kuşadası'nın hızlı araçları 106 gti & Saxo vts
-
Maşallah çok güzel araçlar, kazasız belasız :)
-
olmadı ki vts git miz :) allah hatdan kazadan korusun... yüksel alak bi rer bizde vts gti olmuyo ticarilerle :)
-
Araçlara maşallah...
Saxo VTS kaç model ? (1999-2000) Bu arada Saxo VTS'in kaput içi epey kirlenmiş göze batıyor..İyi temizlik yapılırsa iyi olur...
Kaputun orjinal süngeri yokmuydu...Söktünüz mü?
-
99 model saxo aracın orjınal sungerı var soktum ama temızlemedık orayı ogun yoruldum bırakmıstım kaldı o şekilde süngerin pisliği oraya yapışmış temizlencek detaylı şekilde boya koruma yapılacak havaların düzelmesini bekliyoruz
-
-
Bol fotograflı konuları seviyorum masallah araclara :)
-
-
maşallah araçlara kazasız belasız
-
Masallah araclara kazasız belasız :)
-
teşeküler arkadaşlar keyifli araçlar herkesin 1 kez kullanması lazım bu hayatta:)
-
saxonun ön plakalık harici güzel maşşallah
-
saxoyu geçen pazar (03.03.13 :) ) görmüştüm ada'da kasası baya düzgün duruyordu yorulmamış.106 yı da biliyorum sürekli görüyordum onada maşallah.
-
Alayına 106 maşallah çok iyi
-
Alıntı:
exvitermini Nickli Üyeden Alıntı
saxoyu geçen pazar (03.03.13 :) ) görmüştüm ada'da kasası baya düzgün duruyordu yorulmamış.106 yı da biliyorum sürekli görüyordum onada maşallah.
evet saxo arkadaşıma aldırdık gayet guzel temız aracı ,106 zaten 8senedır kuzenımde duruyo kazasız şekilde inş bölede gider :):)
-
Alıntı:
Chn53 Nickli Üyeden Alıntı
saxonun ön plakalık harici güzel maşşallah
değişiklik açısından takıldı ilk takan kuşadasında biziz bazı şeyleri gösterip ön ayak olmak lazım geliştirmek için :)
-
Alıntı:
Demir Nickli Üyeden Alıntı
Araçlara maşallah...
Saxo VTS kaç model ? (1999-2000) Bu arada Saxo VTS'in kaput içi epey kirlenmiş göze batıyor..İyi temizlik yapılırsa iyi olur...
Kaputun orjinal süngeri yokmuydu...Söktünüz mü?
saxo benim eski aracım.kaputun içinde normalde orjınal halısı var hiç sökülmemişti. onun için yılların pisliği halıdan saca yapışmış.aracın bendeki konusu orada o dediğim halı fleks görünüyor.
http://www.techturkey.com/forum/otom...teyzostan.html
-
106 yı pugizmir zamanında biliyorum massallah plakadaki kırmızı yeri yenile yada sök bence abi :)
Cuma bekleriz :)
-
Bu arada adalılar araclarınıza maşallah ikiside mermi gibi duruyor.Allah kazasız belası kullanmayı nasip etsin.saxonun kaput içini güzelce sabunlu suyla yıkayın sonra orjınal döşemesini takın ondan sonra miss :)