Arkadaşlar tanıdık birimi?
'100-110 km ile gidiyordum hzm normaldi bence' - DHA Doan Haber Ajans
ucuz atlatmış valla.
Edit!!! kendi salaklığıma okumadan yapıştırdım, araç kiralıkmış kusura bakmayın arkadaşlar.
Printable View
Arkadaşlar tanıdık birimi?
'100-110 km ile gidiyordum hzm normaldi bence' - DHA Doan Haber Ajans
ucuz atlatmış valla.
Edit!!! kendi salaklığıma okumadan yapıştırdım, araç kiralıkmış kusura bakmayın arkadaşlar.
Kaza yapan şahsı tanımıyorum ama ucuz atlatmiş kazayı yalnız araç kiralıkmış başı bayağı şişecek gibime geliyor
kiralıksa patlayan araba bu galiba...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16860035/detay
o araç değil , geçmiş olsun arkadaşa
Kesin vsa yoktur
Allah verecekkı altına gırmemıs tırın. Ucuz yırtmış.. Geçmiş olsun
geçmiş olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11821641/detay
bu araç olabılırmı acaba ?
edit : değil kaza yapan yapan çift egsozlu sonradan farkettım :)
Rent a car sa basi cok agrir, gecmis olsu ...
bide buna rent a car kasko yapmışlar yandı eleman
sciroccom.com forumdan arkadaş kiralamak için adamı aramış bana s2000 deme, araç pert oldu demiş
gördüm sabiha gökçene giderken plakası 34 vg 0602 kırmızı s2k
geçen sene bizim okuldan 4 arkadaş megane 2 kiralayıp kaza yaptılar araç perte çıktı adam kaskodan parasını almasına rağmen ama aracı kıralayan rent a car sahibi ben Aracı 6 ay kıralayamadım ,yok servise gittim geldim,oyle boyle ugrastım diyip 16 .000 tl zarar çıkardı. o parayı da direksiyon daki çocuğun aılesın den aldı. Araç yine rent a car sahıbı tarafından sigortanın ıhalesın den alındı suan da rent a car sahıbı ***** site'de satıyor. Kiralık araçlara hiç sıcak bakmıyordum böyle bi olayı gördukten sonra hayatta işim olmaz :(
Buaraci aydin otobanda gordum sahibiyle yolda durduk kiralik demisti bu o arac sanirm
devam eden kasko poliçesi varmış.
not: araç pertlerin en perti,baka bildiğim 50,624 tl hasarı var :)
Rent işi sakat adamlar boş senede imza attırıyor . Sağlam yerden kıralamak lazım kıralanacaksada
Eskiden FGM plaka olan mı acaba