Türkiye de Drift nasıl başladı ve gelişti ?
İşte size muhteşem görüntüleriyle "5 Virajda Drift"
Altuğ Kiper ve ekibine uykusuz geceler için bir kez daha teşekkürler.
HD olarak izleyin :)
http://www.youtube.com/watch?v=0Fnt0Wj-L1E
Printable View
Türkiye de Drift nasıl başladı ve gelişti ?
İşte size muhteşem görüntüleriyle "5 Virajda Drift"
Altuğ Kiper ve ekibine uykusuz geceler için bir kez daha teşekkürler.
HD olarak izleyin :)
http://www.youtube.com/watch?v=0Fnt0Wj-L1E
pek güzel olmuş.elinize sağlık :)
Çok güzel olmuş müdür, hakkaten çok beğendim izlerken
muz kesme olayından lastik yakma ağır çekimine kadar mükemmel :)
Profesyonelce yapılmaya çalışılan her şey ne kadar da güzel oluyor. Tebrikler...
Drift benim de ölmeden önce yapmak istediğim bir hobi, maddi imkanlar el vermediğinden beklemedeyiz bakalım :)
Çok kaliteli bir çalışma olmuş gerçekten. Ellerinize sağlık
elinize sağlık mustafa çok güzel olmuş :)
Mükemmel olmuş :)
Hakikaten ellerinize saglik muhtesem olmus. Cok keyif aldim izlerken.
Cok güzel hemen paylaştım :)
Çok beğendim, gerçekten güzel ve keyifli bir video olmuş.
Mütiş video, tebrik ederim.
Ellenize emeğinize sağlık ne kadar profesyonel işler yapıldığını göstermişsiniz...
videonun 3.dakikadan itibarenki bölümü ayrı bi video olarak varmıdır acaba nette?Müzik ve video on numara uyumlu olmuş o bölümde.
çok güzel olmuş, emek zaman harcayan herkesi tebrik ediyorum ayrıca türkiyeye böyle bişey kazandırdıkları için teşekkür ediyorum :)
Yapılan işi takdir ediyorum.
Dirifti el freni ile köşe dönmek sanan bir çok insana gerçek driftin ne olduğunu gösterdiniz.
Umarım pilotlarımızı çok daha büyük ve ses getiren uluslararası organizasyonlarda görürüz.
kurgucu olarak web ortamı için hazırlanan çalışmalardan en kalitelisi budur diyebilirim,dikkatle izledim müthiş keyif aldım :) röportaj sırasında seste tekbi cırtlama var oda tuzu biberi diyelim full hatasız bence tam manasıyla mükemmel olmuş :)
Videodaki müzikler ve görüntüler cok iyi gercekten helal olsun
tebrikler yakından takip ediyoruz, ileride türkiye şampiyonalarını görmek süpriz olmayacaktır