ıstanbuldakı hangı fırma yardımı ıle bu aracı getırtebılırız? tel bılgı vs?
Printable View
ıstanbuldakı hangı fırma yardımı ıle bu aracı getırtebılırız? tel bılgı vs?
holy shit..hayırdır abi :)
hayır hayır :)
Valla fiyat çok önemli de TR'de çok uçarlar gibime geliyor....
bı tane sıparıs edılmıs 120 140bın eurolara gelıyormus dıye haber aldık ama arastırıyoruz. OZ yardım etttt
Ben de 100 k € duymuştum.. İnşallah uçmazlar fazla...
yakın bır dostum f430 almayı kafasına koymus sıfır 288bın euro.. dedım gec gel bunu alalım :D
okkalı galeriler çok rahatlıkla getirir gibime gelio sormak lazım onlara, bro boş getirmeyin :D mine's veya amuse dan doldurun öyle getirin eheh
Vspec felan cıkarsa yada cıktıysa o tarz bısıy alıncak kanka sunckı 300bın euro cıkarılmıs bı kere gozden
300 k € çok yav... Yurt dışı ile para kat sayısını çok aşar bence....
300k f430 ıcın :)
Ha ok o zaman.. Mine's, Amuse paketli o fiyat sandım :)
Vspec için çok zaman var önce bizim piyasalara satılcak normal gt-r fln sonra v-spec çıkar zaten daha geliştirilio direk amuse la irtibata geçin gerçi komple araba yapmıolar şuan sadece parça sağlıolar alırsınız parçaları arabada plaka yokken takılır hemen miss 580hp :D coiller flnda var, güzel bi kanat fln da var mis :D ha bi de beyaz alsınlar :D
beyaz dusunduk zaten duyumlara gore egzoz ve ecu remappıng ıle 700 hp ler gelıomus :D
bu nissan neden boyle ? adamlar her yaptiklari seri araba ile herkese hitab ediyorlar bunun yari sira resmen araba bole yapilir diye show yapiyorlar . silvia lar olsun gtr lar olsun valla kimse su dokemiyor eline . durdu durdu yeniden bi gtr cikardi rakibi 911 direk . yani diger japonculara siz kumda oynayin mesaji verio sanki , subarusu, mitsubishisi , hondasi , toyotasi . ama toyotada geliyor yeni supra ile . bukadar iddiali bir gtr ile bas edicek suprayi kesin cikartirlar diye dusunuyorum . nissani seviyorum ya :D japon aleminin en karizma ureticisi . polemik yapmam uretir gecerim diyorlar resmen :D
ahahaha V spec bıde 500 kılo hafıf olcakmıs :D
usa satış fiyatı üzerine takrbibi %70 ÖTV eklenecek (motor hacmine göre belirleniyor)
bu rakama %23 KDV eklenecek. sonra bunlarn üzerin MTV ve Gümrük harçlarınıda ekleyeceksin. aracın fiyatını usa da emsal satış değerinden göstermek zorundasın. güm.müsteşarlığı altında kesilen faturaları kabul etmiyor.