Açıkcası şu günlerde E30'a binmeye engel olacak tek şey bence bu kültür. şahin doğandan başlayıp biraz para sahibi olan herkesin E30'a geçmesi işi bu noktalara getirdi. Binmesinler demiyorum tabi binen binsin ama bizim E30'a binip binmemek arasında çelişki yaşamamıza sebep olmasınlar. Biraz yapılı E30'a binen birini normal halk görünce vay amk apaçisi oluyor. Kimse bakmıyor efendi aklı başında adammı diye. Piyasasınıda bu kadar şişirince zaten binilmez hale geldi. 90'lı yılları özledik..
E30a biner yan yan gezer aleme gideriz ;) klipteki goz kirpisindan :D
17-03-2013, 13:41
alperkirman
e30 u almamamın sebebini açıkladın üstad saol :) gerçi şuanda alıncak gibide değil fiyatları :D
17-03-2013, 13:54
ilkercom
şu sıfır çizme muhabbetinden ne anlıyorlar :D 18 yaşında adam yapsa bi derece koskoca herifler de yapıyor. bi yetenek mi bu veya anlamı nedir? drif filan neyse kendi çapında yanlayan viraj yapana sözüm yok. kesicide saatlerce dönen adam harbi apaçidir.
o nasıl bi göz kırpıştır :D şuan banada bulaştı :D
17-03-2013, 14:56
xcel
ilk videoda 3.36'da araca binen kadının yerine direksiyona geçen elemanın kel kafası görünmese iyidi :)
17-03-2013, 19:57
AvcI
buda yine Angaramızdan...
bmw içerir,
17-03-2013, 20:09
mertkaral
3 pedalı yapanın kadın olmadıgı cok bellı adam acıkca gozukuyo :)
17-03-2013, 20:55
ferdi
Alıntı:
OMTech Nickli Üyeden Alıntı
Açıkcası şu günlerde E30'a binmeye engel olacak tek şey bence bu kültür. şahin doğandan başlayıp biraz para sahibi olan herkesin E30'a geçmesi işi bu noktalara getirdi. Binmesinler demiyorum tabi binen binsin ama bizim E30'a binip binmemek arasında çelişki yaşamamıza sebep olmasınlar. Biraz yapılı E30'a binen birini normal halk görünce vay amk apaçisi oluyor. Kimse bakmıyor efendi aklı başında adammı diye. Piyasasınıda bu kadar şişirince zaten binilmez hale geldi. 90'lı yılları özledik. Çakma hellanın, çakma borbetin, alpina stickerların, only flying is better lafının yeni yeni duyulduğu yılları..
Polonya'dan bi HD..
Ben Antalya'dayken bahsettiğiniz hor görülme olayı e30 değilde e36 kasa BMW lerde yaşanıyordu gördüğüm kadarıyla. tabi ben 2-3 sene öncesinden bahsediyorum. basbas bağıran şahinlerin yerine e36 lar geçmeye başlamıştı...
bu arada belirteyim video Polonyadan değil sanırım Macaristan...
17-03-2013, 21:14
mmert
güzel araç bu E30 lar.
18-03-2013, 00:27
sem2.2
e30 başka bir dünya ... ama açıklandıgı gibi binmeye çekiniyor insan
18-03-2013, 00:37
ErayCerit
Efsaneler ölmez,kilitsiz BMW dönmez!!! :D :D
E30 atasözleri kitabı sayfa13. :D
18-03-2013, 01:27
fasterhan
ne olursa olsun E30 sevgisi tedavisi olmayan bir hastalıktır...
18-03-2013, 02:38
ALPER-VNS
Alıntı:
ERY98 Nickli Üyeden Alıntı
o nasıl bi göz kırpıştır :D şuan banada bulaştı :D
seri katil kılıklı adamın sevgi kelebeği gibi göz kırpması çok mantıklı olmuş hakkaten :)
18-03-2013, 18:46
OMTech
Alıntı:
ferdi Nickli Üyeden Alıntı
Ben Antalya'dayken bahsettiğiniz hor görülme olayı e30 değilde e36 kasa BMW lerde yaşanıyordu gördüğüm kadarıyla. tabi ben 2-3 sene öncesinden bahsediyorum. basbas bağıran şahinlerin yerine e36 lar geçmeye başlamıştı...
bu arada belirteyim video Polonyadan değil sanırım Macaristan...
1 sene evveline kadar bir ayağım antalyadaydı ve Antalya hakkaten o dip basık şahin doğan ve türevlerinden sonra elit E36'larla gözüme daha bi hoş gelmeye başlamıştı taaki borbet antalya il sınırını bulana kadar.. akdeniz sanayidede yeşil sanayidede çokça var artık bi esprisi kalmadı. ama ne yalan söyleyim antalyadaki e36lar bakımsız olsada diri arabalar..
aracın plaka PL olduğu için polonya dedim artık macaristandamı polonyadamı neyse..
Alıntı:
ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı
seri katil kılıklı adamın sevgi kelebeği gibi göz kırpması çok mantıklı olmuş hakkaten :)
çok temiz olmuş yorum :)
ne dersek diyelim artık bu arabalar bu adamların altına düştü mü? düştü.. ne kadar it kopuk varsa biniyor mu? biniyor.. iş işten geçiyor hemde. artık 36'dan sıkılanlar 46'ya sarmaya başladı. ve düşünüce gün gelicek bu adamlar bizim şimdi lan adamlar yapmış dediğimiz E92'lerede aynı muameleyi yapacaklar. ya E30 36'dan vazgeçicez yada tüm bmwlerden :) tehlikenin farkındamıyız :D
E30'dan bende vazgeçmem, geçmedim, geçmeyeceğimde ama alır garajıma saklar kendimi tatmin ederim. yada bone stock plastik jant kapaklarıyla bi tane alır yaşlı göbekli alman turist helmut amcalar gibi fötr şapka takar havaii gömleği giyer alta şort ve diz kapağıma kadar çoraplarımı çeker öyle binerim. bide app berlin plakası bastıkmı tamamdır..
üzülüyorum ya. başka diyeceğim bişey yok. tek tek yalan oluyor E30'lar eskileri özlüyorum. ben sürenin arabaya binerken ne yaptığına ne müzik dinlediğine bakmıyorumda. o nasıl tip la. at hırsızlığının bile bi prestiji var amk..
18-03-2013, 19:20
b.ustaoglu
işte bu yüzden artık dış görünüşte modifikasyon yok denicek kadar az... kimse orjinal kapak jantlı bi e30 için kötü yorum yapmaz. altından ne çıkacağınıda bilmez. ben olsam hafif alçaltılmış jant kapaklı bi e30 alırım gündüz klark kent gibi sıradan takılır geceleri süpermen gibi uçarım :)
not: klark kent gündüzde süpermen oluyo örnek olsun diye dedim :D