-
64 Jawa 250
-
Tam bir klasik, çok güzel. Jawa yı tanıyan sesinden tanır :)
-
:) Doğru söylüyorsun. Kısa bir video çekmiştim zamanında. Onu ekleyeyim.64 Jawa 250 - YouTube
-
maşallah cok guzel jawa ayrı bır dunya gercekten :)
-
Eyvallah kardeşim. r1-r6 vs'a binenler bile ışıkta bakıyor o zevk herşeye değer:)
-
Tek seferde nasılda çalışıyor maşallah. Sesini duyunca tanırm. Çalıştırılmak üzere falan görünce koşar ben basarım amcaların pek hoşuna gider. maşallah çok diriymiş . Allah tekerini düz bastırsın :)
-
Maşallah çok güzel kazasız belasız sürüşler...
-
Maşallah java candır anadoluda da cok yagın bi motor bizim buralarda hala var ama sizinki kadar temiz değil tabiki :) Allah kaza bela vermesin
-
konyada çok vardı 2 sene okudum bıkmıştım seslerinden valla:)
-
babamın vardı ne uzun yol yapardı bee efsanedir sesi
-
maşşallahh kazasız belasız çok güzell
-
Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar:)
-
"Pom pom pom pom pom pom!" :D
Bu kendine has sesine de; tipine de hastayım bu motorların. Bucak'ta da birisi topladı; hayran hayran izlerim yolda gördüğümde motorunu. Maşallah; motorunuz çok güzel. Değerini biliyor olmanız da cabası.
Güzel günlerde binmeniz dileğiyle.:)
-
-
sıfır gibi duruyor :) masallah
-
Efsane gerçekten, Çocukken Deri Atölyesinde çalışan ustamda vardı daha yeni modeldi ama sesi duyunca o günleri hatırladım egsozdan çıkan o yağ kokusu bile şahanedir :) Güle güle kullanın.
-
maşallah,alanyada da çok var dediğiniz gibi hastası çok bu bölgede :)
-
Alanya Jawa cenneti kardeşim:) Eskiden taksicilik yaparlarmış Jawalarla. Şimdide birkaç tane var.:)
-
tek silindir yanlıs görmüyorsam
ben cift silindir olalarından istiyorum bir tane alıp siyaha çeviricem komple
3 yıl önce falan bendede 94 ogar vardı karakteristik olarak hemen hemen aynı makinalar çok çok zevkliler
maşallah sizinki pek bir güzelmiş..