Denemeler RED in devrinde 225 km ye kadar yapildi. Mami bizi kirmadi sagolsun. Sokulu de degildi. Tum denemelerin sonunda NG 3 boy onde oluyor. Ben NG nin yeni halinin bukadar guzel gidecegini beklemiyordum. Su anda piyasada olan hicbir atmosferik typeR NG 106 ile 230 lara kadar onde yuruyemez. Masallah araba 10 numara olmus. Ahmetin de eline saglik cok guzel is cikarmis.
Henuz yeni filtre sistemi ve egzoz setupim ustune Ozgune ayara gidemedim islerimin yogunlugundan. Dun SKN ile de bu sekilde basmistim Mami ile de ayni sekilde bastim. Ozgun biraz avansi gidiklar ayarimi yaptirayim sonra tekrar deneriz. Biz hizlandik rakiplerimiz de hizlandi :) Artik tipik eski kafa burun s2000 denemeleri yapamiyoruz hicbir s2000 benimle denemek istemiyor bu halimle yanliz kaldim:D Bu iste gecmek de var gecilmek de. Onemli olan kabul edebilmek. Tebrikler kardesim :icon_tup:
Bendeki en guzel video bu. Mami de videolarin linklerini atsin onlari da konu basligina eklicem. Yorumlar yine diger konudaki gibi seviyesini korusun :icon_tup:
iki aracada maşallah ama ng ye ayrı maşallah mami usta ne olmuş araban bildiğin mermi olmuş :) yakışır ustama :)
20-03-2013, 01:50
askanzengin
Her iki aracada maşşallah red son ayarını yaptırdıktan sonra daha olumlu sonuçlar elde edicektir eminim bu sezon hızlı olucak emeğe saygı her iki taraf içinde tekrar maşşallah:)
20-03-2013, 02:01
civelek
maaşallah araçlara herne kadar diğer denemeleri göremesekte ilk başta görünen ng diğerlerininde nasıl sonuçlandığını belli ediyo
20-03-2013, 02:10
nemonomani
iki araçda süper ng kanımca en hızlı atmosferik 106
20-03-2013, 02:17
Akın Sarıkaya
o nasıl bir ivmelenme öyle ya, maşallah..
20-03-2013, 02:22
bladerk
astra denemesinden sonra piston eritip 2 gün build 1 gün rodaj toplam 3 günde boy demiycem ilçe farkı diyim ivme kateden gördüğüm en hızlı ekipsiniz ahmet ve mami emeklerinize sağlık kardeşim ng gerçekten hiç bu kadar hızlı olmamıştı ne yaptıysanız fazla fark etmiş bu sefer çok iyi olmuş gelince binicem :D
REDe gelirsek zaten gitmesi gerektiğinin üzerinde gidiyo ufak eksiklerini de tamamladığında daha da hızlı göreceğimize eminim :icon_tup:
ikisi de kendi sınıfının en hızlısı diyebiliriz ikisine de maşallah
20-03-2013, 02:29
smtkrgz
tövbe bismillah 106 ya bak :D maşallah 106 ların piyasasının artış sebebi ng 106 :) s2k yada kocaman maşallah..
20-03-2013, 02:31
kutsal
red çok hızlı ng ne öle :)
20-03-2013, 02:39
react1ve
red s2k sınıfının en hızlısı sanırım masallah guzel gıdıyor..ng ye soyleyecek laf yok zaten Rabbım nazarlardan saklasın..
Mamı abı,Bora abi ellerınıze kollarınıza saglık..Allah kaza bela vermesın..