-
458 Italia goren masum koylu
-
Araç süratliymiş beyler,dağılalım
-
Alıntı:
KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı
Araç süratliymiş beyler,dağılalım
:hahaha::hahaha::hahaha:
-
polo yazılımlı ferronun arkasına iyi tutunmuş
-
izlediğim en uzun ferrari takip sahnesiydi polo cuları tebrik etmek lazım :D
-
Yol acik olsa da bağirtarak gitse
-
Şu otomobil gram heyecanlandırmıyor beni şerefsizim,bi clio williams,vr6 falan olsa fizana kadar kovalarım
-
-
İzlerken hep aklımdan şu geçti;
Ferrari sert bir fren yapsa, fukara sümüğü gibi yapışacaklar :D
Bu araca bu kadar sokulmak akıl karı değil :)
-
3.dk dan sonraki yol kenarindaki isiklar nedir yaw ?
-
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Gerizekalı İBB'nin Cevizlibağ'da yaptığı çiçekli ışıklı saçmasapan peyzaj çalışması...
Trafikteki insanların dikkatini dağıtmaktan başka hiçbirşeye yaramıyor.
-
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Saçma sapan çimlerin üzerinde şekiller süsler abi, belediyelerimiz ıvır zıvır şeyleri çok seviyorda.
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Gerizekalı İBB'nin Cevizlibağ'da yaptığı çiçekli ışıklı saçmasapan peysaj çalışması...
Aynen dediğin doğru yavuz abi, Trafik polisine sorduydum Merter Mc' de bir aracın bağlanması için ne gerekiyor diye. Aracın üzerinde fabrikasyon dışı ne varsa bağlanır dedi, niye diyorum trafikteki sürücülerin dikkatini dağatıyor sonra kaza yapıyorlar demişti.. Bunlar hiç dikkat dağatmıyor sanki..
-
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Gerizekalı İBB'nin Cevizlibağ'da yaptığı çiçekli ışıklı saçmasapan peyzaj çalışması...
Alıntı:
CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı
Saçma sapan çimlerin üzerinde şekiller süsler abi, belediyelerimiz ıvır zıvır şeyleri çok seviyorda.
Aynen dediğin doğru yavuz abi, Trafik polisine sorduydum Merter Mc' de bir aracın bağlanması için ne gerekiyor diye. Aracın üzerinde fabrikasyon dışı ne varsa bağlanır dedi, niye diyorum trafikteki sürücülerin dikkatini dağatıyor sonra kaza yapıyorlar demişti.. Bunlar hiç dikkat dağatmıyor sanki..
Tovbe tovbe bakalim daha neler gorecegiz
-
muhabbetler güzel ama , klasik :D
-
Alıntı:
mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı
izlediğim en uzun ferrari takip sahnesiydi polo cuları tebrik etmek lazım :D
:hahaha::hahaha:
-
bunu bir çok kişi yapıyor. biz izlerken tebessüm ediyoruz belki ama ferrarinin sahibini düşünün. hergün böyle yüzlerce sürücüyle denk geliyordur. ben olsam rahatsız olurum. bu video gene masum. sıkıştıranlar falanda kesin oluyordur
-
izlediğim en iyi 458 videosu
-