TC f7r Coach - KK Rs ... Lüleburgaz Roll Denemeleri
akşam edirne ve babaeskiden arkadaşlarla hiç hesapsız kalabalık güzel bi buluşma oldu, emre zaten yakın arkadaşımız daha öncede denemelerimiz olmuştu, gelmişken bir daha deneme fırsatı bulduk, çok keyifli denemeler oldu :)
deneyen tüm araçlara maşAllah ..
denemeler tamamen dosthane denemelerdir, yorumlara dikkat edelim arkadaşlar
Dun gece guzel denemeler oldu.gelen arkadaslara tskkler.iddiali dizeller 1.6 lar ve 2.0 lar farkli farkli denemeler zewkli bi geceydi :)
Emre arkadasmizin rs gercekten saglikli guzel bi rs barisin f7r zaten tartismasiz :) tum araclara masallah.
maşallah.
bu f7r dediğiniz motorlar orjinalde kaç beygir?
21-03-2013, 13:19
EFL_39
Alıntı:
mechanic Nickli Üyeden Alıntı
maşallah.
bu f7r dediğiniz motorlar orjinalde kaç beygir?
teşekkürler f7r 147 hp
21-03-2013, 13:23
kutsal
yine güzel bi gece olmuş ötekı aracların videoları yokmu. 2 aracada kocaman maşallah f7r 1tık öne cıkıyor sanırım
21-03-2013, 13:41
emre_ozr
Alıntı:
kutsal Nickli Üyeden Alıntı
yine güzel bi gece olmuş ötekı aracların videoları yokmu. 2 aracada kocaman maşallah f7r 1tık öne cıkıyor sanırım
yavaş çıksın ya nerde öne çıkıyomuş
21-03-2013, 13:48
M///maniac
masallah f7r çok iyi gitmis 147 hp orj olarak specleride clio ile aynı f7r çok basarılı masallah
21-03-2013, 13:49
emre_ozr
ben şöyle bi açıklama yapıyım kimseyle aram bozulsun istemem barış beni geçebilir ama kk rs i geçemez bunu kendi ve burgazdaki arkadaşlar çok iyi biliyo benden çok çok daha iyi vites atıyo ama araçlar denk olduğunu iddia edenler varsa ben aracı güvene uğura okana veriyim denesinler rs geçilirse arabayı veririm bu kadar büyük konuşuyorum şimdi kendi arabanı başkasına vermenin mantığı nedir diye bi yorum gelmeden onuda söyliim ben iyi vites atamıorum bu bi gerçek barış beni geçebilir ama kk rs i geçemez alın size dostça yorum
21-03-2013, 13:52
kutsal
Alıntı:
emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı
yavaş çıksın ya nerde öne çıkıyomuş
emre sakın ol arkadasım yorumlarda ve vıdeolarda olanı yazdım ne var bunda sana *** atmak ıcın yazmadım heralde
21-03-2013, 14:34
UmutRıza
barışcım maaşallah olmuş kırmızı güzeli :) haber verseydiniz muhabbete gelirdik
21-03-2013, 14:36
D.CaN
Maşallah iki aracada, F7R harikalar yaratmaya ve bizleri şaşırtmaya devam ediyor..
21-03-2013, 14:41
Driver
masallah araclara bundan 4 ay onceki denemelerinde kk rs 6 7 boy geciyordu f7r yi ama iki aracta ozamandan bu yana neler degisti bilmiyorum ya f7r iyilesmis yada kk rs te gecici bi siknti soz konusu ilginc bi sonuc :)
21-03-2013, 15:05
EFL_39
Alıntı:
Driver Nickli Üyeden Alıntı
masallah araclara bundan 4 ay onceki denemelerinde kk rs 6 7 boy geciyordu f7r yi ama iki aracta ozamandan bu yana neler degisti bilmiyorum ya f7r iyilesmis yada kk rs te gecici bi siknti soz konusu ilginc bi sonuc :)
ilginç olan bişiy yok gectiğim videosuda var emrenin bende eskiden 6 7 boydu evet ama eskiden işte
21-03-2013, 15:09
emre_ozr
Alıntı:
306 evo Nickli Üyeden Alıntı
ilginç olan bişiy yok gectiğim videosuda var emrenin bende eskiden 6 7 boydu evet ama eskiden işte
nası geçiosun be barış be hangi alemdesin o gün arabam bozuldu otobanda kaldık gelip gördünüz ayıp ayıp
21-03-2013, 15:09
EFL_39
Alıntı:
ben şöyle bi açıklama yapıyım kimseyle aram bozulsun istemem barış beni geçebilir ama kk rs i geçemez bunu kendi ve burgazdaki arkadaşlar çok iyi biliyo benden çok çok daha iyi vites atıyo ama araçlar denk olduğunu iddia edenler varsa ben aracı güvene uğura okana veriyim denesinler rs geçilirse arabayı veririm bu kadar büyük konuşuyorum şimdi kendi arabanı başkasına vermenin mantığı nedir diye bi yorum gelmeden onuda söyliim ben iyi vites atamıorum bu bi gerçek barış beni geçebilir ama kk rs i geçemez alın size dostça yorum
panpa biraz fazla iddalı olmus bu sözler sakin ol yaa tartışılcak bişiy yok burda denemelerde arabanın yanına onun bunun adını yazmıyolar bu iyi kullanır o böyle yapar diye kk rs senin tc f7r benim daha öncede cıkıldı denendi dikkat edersen beni hiç demiyorum o kullanssın bu kullansın diye kalp kırmaya gerek yok gereksiz iddalarada kk rs e maşşlah diyip geçeriz gidişi ortada görünüyo işte yalan yanlış bişey yok burada
21-03-2013, 15:11
EFL_39
Alıntı:
nası geçiosun be barış be hangi alemdesin o gün arabam bozuldu otobanda kaldık gelip gördünüz ayıp ayıp
emre neoluyo adas sana araba için ilginc ilginc konusmya başladın ?
yalan bi söz varmı burada geçmedimmi yani
bozuldugunda 5500 ü gecmeyen aracınla mı yürüdün benle sen ads?
21-03-2013, 15:12
emre_ozr
bende hepinizin bildiği bi gerçeği tekrar hatırlattım okan yarın burgazdaymış teke tek denermisin ?
21-03-2013, 15:14
EFL_39
Alıntı:
bende hepinizin bildiği bi gerçeği tekrar hatırlattım okan yarın burgazdaymış teke tek denermisin ?
emre benim deneme sıkıntım olmazda bu tarz yanlış sen neyin peşindesin onu sölermisin bana akşam öle şimdi böle