Merhaba arkadaşlar, benim aracım ve mercedes slk320 stock.
audi a4 2.0tfsi: yazılım & egzoz
206 rc: araç sahibi bilgi verirse iyi olacak :D
Çoğu denemelerimde hep altta kaldım vites küçülttüğüm de çok oldu ama stock halimle gayet tatminkar yürüdüğümü düşünüyorum belli hızlara kadar öndeyim a4 ve slk ile a4 215 gibi arayı açmaya başlıyor slk320 ise 230 da kopup gidiyor.206 Rc ile de tam devrimde bastığım söylenemez zaten onla kafa kafaya gidiyoruz belli bir sürattan sonra ben hafiften arayı açıyorum açtıktan bi süre sonra(220km/h gibi) gaz kesiyorum.Denediğim araçlar ve sahipleri on numara insanlardı hepsine çok teşekkürler :icon_tup:
Rc de 3kisi ise ii bile durumus.
massallah araclara
24-03-2013, 12:17
MECOO
Tüm araçlara maşallah a4 2.0TFSI ile slk320 kendilerini son hızlarda göstermişler.
24-03-2013, 12:25
Schumi
Gri RC Lütfullah'ın BB plaka olan aracı. Orjinal jantları ile gelmiş olması büyük cesaret. Filtre, Egzoz, Yazılım olan bir araç.
24-03-2013, 12:34
Suleyman
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Gri RC Lütfullah'ın BB plaka olan aracı. Orjinal jantları ile gelmiş olması büyük cesaret. Filtre, Egzoz, Yazılım olan bir araç.
Nihayet öğrendik speclerini :).Baya zevkli bir denemeydi..
24-03-2013, 13:14
Muharrem C.80
Alıntı:
MECOO Nickli Üyeden Alıntı
Tüm araçlara maşallah a4 2.0TFSI ile slk320 kendilerini son hızlarda göstermişler.
stock 3.2 heralde uzunda gidecek kısada tutunuyor okdar:) sizlede görüşemedik sonra uğramadık geri mekana geç çıktınız sanırım biz o sıra karşıya geçtik bizim ekiple birlikte KM yi izleyemedik varmı deneme videosu neler yaptı:D?
24-03-2013, 13:19
MECOO
Alıntı:
Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı
stock 3.2 heralde uzunda gidecek kısada tutunuyor okdar:) sizlede görüşemedik sonra uğramadık geri mekana geç çıktınız sanırım biz o sıra karşıya geçtik bizim ekiple birlikte KM yi izleyemedik varmı deneme videosu neler yaptı:D?
dönüşte uğrasaydınız iyi olacaktı, bende video yok ama diğer araçlarda vardı sanırım.
24-03-2013, 13:32
ceyhun737
Herkese maşallah:) Merso yine uzunda farkını göstermiş:D
24-03-2013, 14:29
mrtsnr
Şu denemeleri görünce, kendimden daha yüklü bir polo gti ile deneyerek büyük halt etmişim diye düşündüm :D
24-03-2013, 14:36
cRc Ramo
maşallah araçlara, güzel denemeler olmuş.
süleyman keşke bende gelseymişim araya sıkışırdım :)
24-03-2013, 14:40
civelek
maşşallah araçlara çeşitli karışık zevkli denemeler olmuş :D
24-03-2013, 14:41
Suleyman
Alıntı:
mrtsnr Nickli Üyeden Alıntı
Şu denemeleri görünce, kendimden daha yüklü bir polo gti ile deneyerek büyük halt etmişim diye düşündüm :D
benle deneyip beni geçmeliydin :D
Alıntı:
cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara, güzel denemeler olmuş.
süleyman keşke bende gelseymişim araya sıkışırdım :)
Ramazan bu aralar zor gibi ama sen ve bir arkadaş daha var haberleşiriz :)
Alıntı:
civelek Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah araçlara çeşitli karışık zevkli denemeler olmuş :D
:icon_tup: :)
24-03-2013, 14:49
KEMALS
Ben bi videoda 2 den 3 vites kacirdim zaten anlamissinizdir.. Digerinde de zaten slk nin arkasindan bastim.. Deneyen herkesin ayagina saglik.. Her ne kadar tam anlayamasak da neyin ne oldugunu.. Esas golfu gormek istiyorduk ama kismet olmadi..
24-03-2013, 14:50
Eworen
Teyy..
Forumu bi kac gun takip etmedik neler olmus neler
C.tesi anadolu yakasindaydim gece donuste ugrardim yahu :)
İnfovidyo simdi aracini daha iyi anlamaya baslamissindir umarim :)
Daha oncede dedigim gibi GTİ 200 e kadar cok tehlikelidir
Bu tarz videolara cok zevkli oluyor bambaska siniflardan araclar falan
Neyse guzel denemeler ayaginiza saglik
24-03-2013, 14:51
Sercan AKCAN
Alıntı:
mrtsnr Nickli Üyeden Alıntı
bi benle denemedin zaten :D
24-03-2013, 14:51
63owen63
Alıntı:
KEMALS Nickli Üyeden Alıntı
Ben bi videoda 2 den 3 vites kacirdim zaten anlamissinizdir.. Digerinde de zaten slk nin arkasindan bastim.. Deneyen herkesin ayagina saglik.. Her ne kadar tam anlayamasak da neyin ne oldugunu.. Esas golfu gormek istiyorduk ama kismet olmadi..
Evet, tekrar yanaştıgımızda yüz ifadesinden belliydi,vites kaçırdık gibi bir işaret ettiniz sanırım. Maşallah a4'e. Ayağınıza sağlık.
24-03-2013, 15:03
Suleyman
Alıntı:
KEMALS Nickli Üyeden Alıntı
Gideriyle şekliyle on numara araç daha ne olsun :icon_tup:.Ben de basmam gereken devirlerin altında bastım çoğu zaman.Belki bir ara yine çıkarız abi :D
24-03-2013, 15:05
Suleyman
Alıntı:
Eworen Nickli Üyeden Alıntı
Teyy..
Forumu bi kac gun takip etmedik neler olmus neler
C.tesi anadolu yakasindaydim gece donuste ugrardim yahu :)
İnfovidyo simdi aracini daha iyi anlamaya baslamissindir umarim :)
Daha oncede dedigim gibi GTİ 200 e kadar cok tehlikelidir
Bu tarz videolara cok zevkli oluyor bambaska siniflardan araclar falan
Neyse guzel denemeler ayaginiza saglik
Kesinlikle anlamış oldum :).İyi olurdu bir dahakine artık :)