CFRC (Central Florida Racing complex) die bi pistte drift gunu yaptik, YouTube a yazarsaniz Kelsey Rowlings die bi arkadasimizin dogum gunu, kendisi eyaletin en yetenekli bayan driftcisi (kendisi yanliyamadi ama arabayi kirinca :D. ) direksiyonu saglam hatta elime verir her turlu diyim :D, yengec gibi kullanio, simdi gelelim videolara.
Kalitesiz ama bi anda kasirga vurunca dagildi millet, cok az kisi drift yapti (hardcorecular baya, donuma kdr islandim cekiyim die:D, hatta bi tur arkadasin kamyonetler cikti yanlamaya bos olunca pist, bende jiple cikcaktim ESP devredisi birakilamayinca vazgectim arka balataya tecavuz etmiyim die)
iPhone 5 ile 1080p cektim ama yine kotu bence, bide fazla action yoktu ama muhabbet bira eglenceye durduk:D.
Paylasmak istedim sizlerle kirk sende bi video cekince, zaten oyle bir kasirga vardiki, 140 la gidiyorum otobanda, yandan vurdu jip zaten tugla gibi sekli, yigince ruzgari yan seride gectim, devrilcem sandim... bildigin bi 15 dk icine etti her yerin, sel basmis gibi oldu pist, motora suyu cekip kucaga alanda var hydrolock yapip motoru pistte, Cekimler kelek kusura bakmayin ama kirk senede bir bisi cekince paylasiim dedm
25-03-2013, 03:22
Sheyhzade
hatun eski şahinci belli :D
şaka bi yana güzel aktivite olmuş tebrikler.
25-03-2013, 03:25
BarKing
Alıntı:
Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı
hatun eski şahinci belli :D
şaka bi yana güzel aktivite olmuş tebrikler.
saolunda in cin top oynuyodu:D toplasan 10 kisiydik, sabah oyle boyle degil bi yagmur firtina vurdu tam millet gelmisken, cogu kisi parasini geri alip isletmedne dondu, biz azimle kapali romorkun icinde sigara, bira keyfi yapip bekledik, dinince ciktik piste, fakat pist cocuk havuzu :D, normalde youtubea yazarsaniz gorursunuz baya iyi organizasyonlar var, drag pisti dahil var, kucuk ama guzel drift pisti, autocross falan, kendi capimizda bisiler iste :). yoksa ne olaylar var burda. :D
Taze upload :D ben tuvalete gittim iki dk ark cekmis bunu benim telde simdi buldum, biraz salak galiba dik tutmus teli... ama Gymkhana cakmasi yapmis eleman
bide TR deki kezbanlardan sonra mok atcak sebep bulamayip laf atman komik, senden benden iyi yanliyo, bayanlari bu isin icinde gormek guzel dicegine *** atman ilginc
25-03-2013, 22:46
ALPER-VNS
valla sen hatun iyi tatlı bilmemne araştırın yazdın diye baktım :) benden iyi yanlaması vs derdim değil sporu da ben icat etmedim banane işin içinde olmasından.. *** atmak neymş arkadaş elin gevurunu boklasam ne boklamasam ne :)
25-03-2013, 22:46
bilalMW
Güzel paylaşım barkıncım. Abla hayallerimizde ki ömürlük sevgili :D
26-03-2013, 12:12
rekord2000
bu kızın videolarını akıllı tv'de görmüştüm, çiçek çikolata alıp kaısına gidelim mi diye yalvarmıştım valideye ehehehe:D